Delicate, parfumate si pline de gratie - cadoul perfect, indiferent de anotimp

Bonsai care infloresc, aranjamente florale deosebite - un cadou frumos

Aranjamentele florale sunt un CADOU DEOSEBIT si nu ai cum sa dai gres cu asa ceva

Catelus de flori
Bestseller absolut din anul 2007, acest catelus din flori naturale strange doar exclamatii de admiratie si urale atunci cand este livrat intr-o incapere, fie la birou, fie acasa. Acest aranjament floral din crizanteme albe pufoase intruchipeaza un catelus tridimensional. Decorul catelusului este completat de cupe de trahndafiri
portocalii si lisianthus de un mov intens, dar si de fundiat din satin extrem de speciala, de la gatul catelusului. Ofera si tu acest aranjament unic si surprinzator, un catelus din flori!  - VEZI DETALII ARANJAMENT!

Bonsai infloritor 8 ani vechime
Bonsai infloritor 8 ani vechime - cu frunze lucioase, extrem de des si cu o structura mai mult lata decat inalta, acest bonsai este foarte sanatos, rezistent si infloreste periodic. Flori mici si albe care confera un sentiment extraordinar de liniste si echilibru. Acum poti oferi un cadou inedit sau te poti rasfata cu un decor interior senzational, cu bonsaiul Carmon Microphylla varsta 8 ani, import Spania si aclimatizat in Romania. Bonsaiul este livrat cu instructiuni de ingrijire personalizate soiului si varstei lui. - VEZI DETALII ARANJAMENT!

Cos cu plante si fluturi decorativi
os cu plante si fluturi decorativi - comanda online pentru cineva drag sau pentru tine acest ansamblu de plante de interior, decorate cu fluturi veseli. Ansamblul de plante va fi livrat intr-un cos tip ladita din lemn. In cos veti gasi 6 plante de interior, atat de frunze decorative, cat si de flori, dar si 3 fluturi colorati. - VEZI DETALII ARANJAMENT!

Cufar special cu trandafiri si gerbera
Cuferele cu flori sunt printre preferatele romanilor precum cadouri inedite, inca din anul 2004. Cufarul este din lemn masiv, are detalii incrustate manual si o nuante de mahon, extrem de puternica si vizibila, care il face un detaliu decorativ special in orice incapere. Trimite acum oriunde in Romania acest cufar plin cu flori vesele si proaspete: trandafiri multicolori, gerbera multicolora si pittosporum, pentru a transmite celor dragi cele mai calde urari. - VEZI DETALII ARANJAMENT!

Bonsai 7 ani Zelkova Parvifolia
Bonsai 7 ani Zelkova Parvifolia - cu frunze dese si mici, acest bonsai uimeste la prima vedere prin impozanta si prin decorul salbatic creat de o stanca ce troneaza in ghiveci, alaturi de el. Este decorul perfect pentru o incapere cu accente feng shui sau design minimalist. Acum poti oferi un cadou inedit sau te poti rasfata cu un decor interior senzational, cu bonsaiul 7 ani Zelkova Parvifolia, import Spania si aclimatizat in Romania. Bonsaiul este livrat cu instructiuni de ingrijire personalizate soiului si varstei lui.- VEZI DETALII ARANJAMENT!

Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in parteneriat cu eMAG si Profitshare!


Comentarii