Cadouri memorabile pentru Nunta

Seturi de masa din portelan, seturi de pahare cristal, obiecte home&deco din cristal sau argint

Veti descoperi o gama variata de produse potrivite pentru aceast eveniment special din viata noastra. Seturi de pahare de sampanie finisate deosebit cu aur, argint sau platina, seturi de portelan fin moderne sau clasice, seturi de accesorii argintate Vera WANG, marturii nunta,  sunt parte din colectiile deosebite pentru miri pe care le gasiti in site. Orice cadou vine ambalat impecabil, si livrat catre destinatar in conditii optime, acestea intra fara indoiala in categoria serviciilor premium oferite clientilor de catre magazinul partener.


Cele mai fascinante cadouri din aceasta categorie mi se par cele din cristal colorat AMBRA - sunt incredibile, inovative, spectaculoase, nonconformiste, greu de descris!


De exemplu, puteti vedea mai sus doua piese deosebite - mai degraba piese de arta decorativa decat obiecte de decoratiuni interioare - cele doua modele surori Shark si Alien sunt forme originale care respira design, autenticitate si inovatie prin toti porii.

Vaza Vulcano este o splendida declaratie de nonconformism si inovatie a celor de la Mario Cioni, o spectaculoasa piesa conceptuala realizata din cristal colorat care demonstreaza inca o data aplecarea atelierului florentin catre explorarea de forme cu impact maxim.. In mod contrar asteptarilor, sfera ce sustine conul de cristal nu are uzanta practica si serveste drept suport celui din urma, cu care construieste un cuplu total rupt din tipare. Fiind detasabile si avand posibilitatea de a schimba inclinarea si locul in care conul este fixat ori chiar a-l schimba cu un con intr-o alta culoare de exemplu

Atelierele reprezentate de catre magazinul partener AZAY in Romania sunt onorate cu titlurile de Furnizori Oficiali ai Casei Regale Britanice, de Atelier Istoric Protejat si de Antrepriza de Patrimoniu.
Magazinul partener AZAY pune la dispozitia clientilor un portofoliu select de producatori premium de cristal si portelan, furnizori ai Caselor Regale din intreaga lume, cu o experienta remarcabila si notorietate mondiala: JL Coquet – portelan de Limoges pictat manual cu aur si platina; Wedgwood (1754) – seturi de masa din cel mai fin portelan englezesc; Salviati (1859) – pahare si obiecte decorative din cristal de Venetia, preferate de nobilime si casele regale din intreaga lume; Arthur Price of England (1902) – cadouri, obiecte decorative si tacamuri din argint; Mario Cioni (1953) – cristal modelat manual de maestrii cristalieri de la Florenta; Clive Christian – portelan si tacamuri aurite; Vera Wang – portelan, cristal, cadouri si obiecte decorative argintate.

Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in parteneriat cu AZAY si 2parale!


Comentarii