Drona PowerEgg

Drona super performanta, pliabila si usor de transportat - Power Egg, oul zburator de la PowerVision.


La finalul articolului avem si un video de prezentare.

Power Egg este o drona performanta, care te va impresiona in primul rand prin design-ul original. Aceasta are o forma ovala, asemanatoare unui ou, iar elicele sunt pliabile. Astfel, este usor de transportat si depozitat.


Drona dispune de o camera cu lentile FOV 95° 22 mm, care realizeaza fotografii si filmari aeriene 360 de grade cu 4K. Ai posibilitatea de a alege intre diverse moduri, astfel incat sa personalizezi experienta.
Astfel, modul Orbit face ca drona sa zboare in jurul unui punct pre-programat, la distanta si viteza selectata de tine.
Cu modul Cable Cam poti sa setezi un anumit traseu pe care drona sa il urmeze, iar modul Follow-me
face ca drona sa urmeze utilizatorul, datorita functiei GPS din telecomanda.


Drona Power Egg foloseste un sistem dublu de pozitionare, atat GPS/BeiDou cat si optic, astfel incat sa poata filma atat in exterior cat si in interior. Controlul asupra dronei se realizeaza prin intermediul telecomenzilor incluse. Astfel, vei dispune de o telecomanda cu suport pentru smartphone, cu ajutorul careia vei putea selecta directia de mers si toate setarile dorite. Cea de-a doua telecomanda, Maestro, dispune de recunoastere a gesturilor, astfel incat sa poti controla drona prin miscari ale mainilor.

Aplicatia PowerEgg, disponibila in App Store si Google Play, iti permite sa impartasesti filmarile realizate pe social media. Oricand doresti poti apasa butonul de pauza, iar drona se va opri si isi va pastra pozitia. Distanta maxima de transmisie intre drona si telecomanda este de 5km, dar poti selecta o distanta maxima de zbor mai mica si astfel sa te asiguri ca poti controla drona fara probleme. Cu o singura apasare de buton poti sa controlezi atat decolarea cat si aterizarea dronei. Drona functioneaza cu o baterie de 6400 mAh si are o autonomie de zbor de 23 de minute.

Drona Power Egg este un gadget revolutionar din punct de vedere al design-ului si care, de asemenea, impresioneaza prin performanta si usurinta in utilizare.

VEZI DETALII SI PRET DRONA POWER EGG!

VIDEO DE PREZENTARE:


Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in parteneriat cu  QUICKMOBILE si  Profitshare!


Comentarii