AC Panasonic - CADOU PENTRU CASA, in vremuri fierbinti

AC Panasonic - Single Split + CADOU


Cu un design inovator, inalta eficienta si usurinta in intretinere si instalare, gama Panasonic este garantat oferta ce mai buna!

Sistemele de aer conditionat Panasonic pentru utilizarea in aplicatii casnice in combinatie de o unitate de interior si o unitate de exterior, ofera varietate de unitati interioare : de perete , casete , conducte , consola de podea podea.

Din oferta Panasonic, am sa va prezint un aparat de aer conditionat deosebit, model 2017:

Aparat aer conditionat Panasonic - KIT-TE35TKE - Inverter, 12000BTU, Clasa A++, R410A, + CADOU intefata Wi-Fi

Este un model extrem de nou, aparut in 2017!

Tehnologia Inverter ofera o mai mare eficienta si mai mult confort precum si un control sigur al temperaturii setate, fara fluctuatii mari.
Pastreaza un ambient constant cu un consum redus de energie dar ofera si o reducere a nivelului de zgomot fata de un aparat de aer conditionat standard.

Noul filtru Aerowings Panasonic de purificare pentru PM2,5 capteaza virusurile si alergenii, chiar si cei cu dimensiuni micro, pentru a-i elimina din aer si a crea o atmosfera interioara curata si confortabila.
Noua functie Aerowings de la panasonic include doua lame independente care concentreaza fluxul de aer pentru o racire in cel mai  scurt timp posibil. Ajuta deasemenea , la distribuirea aerului rece in mod egal in intreaga camera.

Puternic si eficient, cu filtru anti-bacterian, va ofera cea mai buna calitate a aerului, fara virusi, mucegaiuri si bacterii.

VEZI DETALII COMPLETE SI PRET PENTRU  aer conditionat Panasonic - KIT-TE35TKE - Inverter

mypanasonic.ro

Comentarii