Cadouri pentru birou - LAMPI NONCONFORMISTE

Lampi smart de birou


Lampile de birou pot constitui un cadou interesant si util - practice, utile si deosebite - cel putin cele pe care doresc sa vi le prezint mai jos.

Aceste lampi de birou sunt moderne si nonconformiste - accesorii de design, care pe lângă funcționalitatea lor, aceea de a lumina încăperile, aduc un plus de stil și finețe încăperii prin designul pe care-l au.

Lampa de birou Megapolis


- este modul perfect pentru a imbogati designul casei cu un corp de iluminat realizat din linii originale si materiale de exceptie. Este un corp de iluminat  cat se poate de modern si stilat.



Lampa Led Smart Book Light


Lampa Led Smart Book Light este un adevarat cameleon in materie de inovatie si lumina!
In momentul in care este inchisa, aceasta se prezinta sub forma unui fascicul de lumina captivat intr-o coperta rustica cu finisaj de lemn. Adevarata magie are loc atunci cand Led Smart Book Light este deschisa, aceasta fiind transformata intr-un joc sculptural de lumini, oferind o lumina ambientala LED prin intermediul fiecarei pagini.

Design-ul exclusivist ofera posibilitatea de a deschide lampa 360 de grade, avand integrati in mod inteligent magneti pentru a putea manevra lampa asa cum doresti.


Lampa de birou cu functie touch Octagon One Walnut


Gama de lampi de birou Octagon One combina cel mai bine simplitatea si naturaletea efectului de lemn cu tehnologia moderna. Punctul forte al acestei game este forma sa octagonala cu finisaj de lemn.

Dotata  cu un buton de control, baterii reincarcabile si cu 3 pozitii diferite de asezare pe birou , se transforma intr-o adevarata lampa de birou wireless. Dispune de 36 luminite LED de inalta calitate cu lumina difuza.

Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop 
Oferte realizate in parteneriat cu SOMPRODUCT - articole pentru casa!

Comentarii