CADOURI simpatice pentru CRACIUN

IDEI DE CADOURI DE SARBATORI


PANICA! Sa gasesti o multime de cadouri in perioada sarbatorilor este un lucru dificil.
Alergatul prin magazine iti da dureri de cap, si cate magazine poti colinda pana gasesti tot ce vrei?
Online este mult mai simplu!

Am selectat cateva cadouri simpatice din oferta acestui magazin, cadouri pe care le puteti vedea mai jos, cu o scurta descriere, insa intreaga oferta e disponibila AICI!

Cadourile comandate vin la voi in 2 zile!

Fie ca esti in cautare de cadouri de Craciun mai ieftine, pentru colegi, romantice, pentru iubita sau iubitul tau, hazlii, pentru copii, sau cadouri mai serioase pentru persoane mai in varsta sau parteneri de afaceri, puteti descoperi AICI cadoul cel mai potrivit!.

Iata ideile mele:

Solnita 4 Anotimpuri
O solnita foarte estetica pentru orice bucatarie moderna. 4 anotimpuri reprezentate de 4 plante diferite fiecare pentru un anumit sezon care vor anima orice masa. - VEZI MAI MULT



Glob Pom De Craciun Albastru Personalizat
Este un glob deosebit pentru ca poate sa fie personalizat cu o imagine dorita, imagine care va fi imbracata ulterior in ploaia de "fulgi de zapada". Mai mult de atat globul poate sa fie desfacut si in interior sa fie introduse mici cadouri sau bomboane pentru cei mici si nu numai.

Este disponibil si pe roz - VEZI MAI MULT!



Perna Cuplu De Craciun Eleganta
- diverse modele - VEZI MAI MULT!



Caciula Mos Craciun Cu Barba
Caciula Mos Craciun cu barba este excelenta pentru copii sau chiar pentru barbatii care vor sa fie pe post de Mos Craciun, sau doar de amuzament - inchipuiti-va o petrecere la care toti invitatii sa aiba aceasta caciula! - VEZI DETALII OFERTA!



Bec Disco Cu Leduri
are o multime de leduri de diferite culori, care dupa ce este insurubat in locul unui bec obisnuit va da un nou aspect incaperii. Pe langa faptul ca consuma putin, are o durata de functionare pana la 12.000 de ore!
Excelent acest bec  - merita - VEZI MAI MULT!



Cana Care Amesteca Singura
In sfarsit a aparut o cana in care nu mai trebuie sa invarti deloc cu nici o lingura sau lingurita si anume: cana care amesteca singura. Indiferent ca vrei sa bei o cafea cu zahar si lapte, o ciocolata fierbinte, un ceai sau o cacao cu lapte acasa sau la birou, aceasta cana care amesteca singura isi face treaba la doar o apasare de buton.
Pe langa faptul ca nu mai trebuie sa speli nici o lingura, ... VEZI MAI MULT!



Lampa USB Happy Coffee
Cand apesi pe butonul de on/off poti sa alegi din cele 2 moduri de lumina: fie sa ai o lumina alba si intensa de la cele 6 leduri, fie sa ai o lumina intermitenta si multicolora (rosu, albastru, verde). - VEZI MAI MULT!



Perna Imbratiseaza-ma
Pe cat este de inedita si haioasa, pe atat poate sa fie de practica. Perna imbratiseaza-ma are multe avantaje: o ai in permanenta langa tine, nu are niciodata nimic sa iti reproseze sau sa iti vorbeasca  ... VEZI MAI MULT!



Set Pentru Decorat Cafele
Setul pentru decorarea cafelelor este un must have pentru cei care doresc sa serveasca o altfel de cafea insa nu doar atat. Setul poate sa fie folosit si pentru decorarea torturilor, a prajiturilor sau chiar si pentru decorarea farfuriilor pentru un plus estetic. - VEZI MAI MULT!

Va invit sa vedeti intreaga OFERTA DE CADOURI SIMPATICE AICI!

Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in parteneriat cu IDEAPLAZA si Profitshare!




Comentarii