Masina inghetata Unold Duo, 12W, 2 x 0.5L, Inox/Negru

UN CADOU DE SEZON - MASINA DE INGHETATA - gata in 30 de minute


Aaaa, ce cadou poate fi mai potrivit vara, pe caldura, decat o masina de preparat inghetata?

Iata, acesta este mic, usor de folosit, prepara 2 inghetate de cate o jumatate de litru in doar 30 de minute! Suna excelent!

VEZI DISPONIBILITATEA pentru MASINA DE INGHETATA UNOLD DUO AICI!

DESCRIERE:
Masina de facut inghetata Duo, marca Unold, este dispozitivul pe care orice iubitor de inghetata il va adora. Accesoriul de bucatarie de mare ajutor, compact, eficient si rezistent, permite prepararea celor mai bune inghetate, sorbeturi sau iaurturi inghetate pe care le-ai gustat vreodata in propria bucatarie.

Cu acesta poti selecta ingrediente de calitate, poti experimenta gusturile si poti pregati toate tipurile de deserturi inghetate, de la sorbeturi dietetice, hipocalorice si sanatoase la inghetate savuroase, cremoase si dense sau la cele recomandate persoanelor cu nevoi nutritionale speciale.


Poti incerca retete deja testate sau poti experimenta cu retete proprii. Implica si copiii in procesul de preparare si lasa-i sa se distreze si sa adauge bucati de ciocolata, nuci, caramel sau bomboane in amestec.

Aparatul de facut inghetata Unold are un design rezistent si durabil, astfel, te vei putea folosi de el ani la rand. Vasele detasabile iti permit sa pregatesti pana la 1 l din inghetata preferata si, in acelasi timp, poti urmari procesul prin capacul transparent.

VEZI CARACTERISTICI MASINA DE INGHETATA UNOLD DUO AICI!


Pentru mai multe idei de CADOURI va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in afiliere cu eMAG si Profitshare!



Comentarii