miercuri, 7 ianuarie 2015

CADOURI - GADGET - te vor surprinde

Cand obiectele Obisnuite devin cadouri NEobisnuite

Am adus cateva cadouri realizate, in aparenta, din obiecte uzuale, pe care le vezi peste tot: cani, pres de intrare in casa, borcane cu filet, ceasuri, acvarii, pusculita pentru bani. Si ce cadouri neobisnuite pot fi acestea?
Pai iata: acvariul e plin cu meduze electronice, cana se incalzeste si prinde viata, pusculita devine titirez si miceste banii, borcanul cu filet contine fluturi electronici!
Totul este o nebunie si nimic nu este ceea ce pare!

Ceasuri, hexbugs, proiectoare laser, lampi, cani si multe altele pot fi achizitionate acum mai avantajos.

Pres intrare "Slide to unlock"

"Slide to unlock" - presul de usa asemanator modului standard de deblocare al unor device-uri.
Similaritatile cu ecranul anumitor device-uri cu un fruct pe spate sunt reale si intentionate. - VEZI MAI MULT!Acvariu cu meduze - Deluxe

Acvariu cu meduze artificiale capabile sa reproduca foarte realist miscarile naturale ale unora reale
Iti doresti un peisaj acvatic deosebit ca element decorativ, dar in acelasi timp nu vrei sa ai grija de un acvariu standard cu pesti? In acest caz, aceasta piesa deosebita iti va satisface cerintele. Nu necesita operatiuni de intretinere! - VEZI MAI MULT!
Video de prezentare acvariu cu meduze:

Cana R2D2 cu capac

Cana cu capac in forma lui R2D2, desenele fiind executate manual.
Produs licentiat, desenele realiste de pe cana sunt executate manual. - VEZI MAI MULT!Cana termosensibila Tetris Geek

O bautura fierbinte turnata in cana va face ca piesele Tetris sa formeze cuvantul GEEK. - VEZI MAI MULT!Ceas de masa binar

Ceas de masa, afiseaza ora in mod binar cu LED-uri. Intensitatea luminoasa a LED-urilor poate fi reglata. Disponibil pe argintiu cu LED-uri albastre sau rosu inchis cu LED-uri rosii.
Ora este afisata in cod binar. Adevaratul ceas, insa, vei fi tu, pentru ca putini oameni sunt capabili sa citeasca indicatiile acestui ceas. - VEZI MAI MULT!Fluture electronic

Acest fluture nu numai ca arata real, dar si zboara! In plus, este interactiv: ii poti controla miscarile prin batai in capac. Ai 4 modele si culori diferite din care sa alegi.
Punctul forte al acestui fluture artificial este ca arata extrem de real. Acest fapt nu se datoreaza doar borcanului de colectie sau aripilor colorate realistic, dar mai ales datorita faptului ca se misca! - VEZI MAI MULT!
Video de prezentare cu fluturele electronic:

Pusculita magica

Ei bine, problemele legate de disparitia banilor le cunoastem cu totii... dar ce zici de micsorarea lor?
Introdu o moneda in pusculita magica si o vei vedea micsorandu-se ca prin, ei bine, magie: prima data este inghitita de palnie, apoi trece prin gatul acesteia prin care nu pare sa treaca nimic mai mare decat un bob de orez, pentru ca apoi sa aterizeze in compartimentul de jos. Priveste moneda cu atentie: acum nu mai este decat o miniatura a celei care a pornit in aceasta calatorie! - VEZI MAI MULT!
Video de prezentare pusculita magica:

Pusculita "titirez"

Transforma orice moneda intr-un titirez, pe masura ce economisesti: e de doua ori mai distractiv! Clema de deasupra va lansa moneda in nenumarate piruete, pana-si va gasi locul la baza pusculitei. VEZI MAI MULT!
Video de prezentare cu pusculita "titirez"
Daca v-au placut aceste cadouri-gadget, va invit sa vedeti si MAI MULTE AICI!

Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop


Oferte realizate in parteneriat cu Geekfun si 2parale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu