Cadouri din CIOCOLATA

Un cadou DELICIOS - ciocolata in diverse forme

Nici nu pot sa ma gandesc la un cadou mai placut decat unul din ciocolata!
Vin cu oferta unui nou magazin partener, iar cadourile de aici sunt senzationale.

Va spun o scurta poveste delicioasa:

Colectiile de ciocolata ale magazinului partener Chocolissimo sunt deosebite, au la baza ciocolata premium, cele mai bune si cele mai aromate ingrediente naturale si o deosebita atentie la detalii, pentru crearea celor mai bune produse din ciocolata.

Retete traditionale si arome unice
Chocolissimo a luat fiinta in anul 2004 in Polonia si apartine grupului MM Brown. Astazi compania opereaza in mai multe tari europene ca producator si distribuitor de produse din ciocolata de nisa. Produsele Chocolissimo sunt create in ciocolaterii traditionale din Franta, Belgia, Germania, Tarile de Jos, Elvetia si chiar Madagascar si Australia, de maestri ciocolatieri cu experienta, dupa retete traditonale bine pastrate.
Pralinele, umplute cu cele mai sofisticate compozitii (lichioruri, cafea, caramel, mousse de fructe, vin, nuci, etc.), tabletele delicioase, ornate cu ingredinte si condimente inedite (sare de himalaya, ghimbir, piper rosu, nuca de cocos, lavanda, vanilie, migdale si fructe) si figurinele de toate felurile, sunt portofoliul cu care am cucerit pana acum clientii din intreaga lume.

Acestea fiind zise, va invit sa vedeti toate produsele din care puteti alege cele mai senzationale cadouri dulci, din ciocolata, cu forme nastrusnice - telefoane, pantofi, truse de scule, gramofon, motocicleta, masini - porche, vw, barci, flori, forma de sticla, ghete, jucarii, etc.


Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in parteneriat cu  Chocolissimo si 2parale!


chocolissimo.ro

Comentarii