Felicitari chiar misto

Cele mai haioase felicitari

Iata cateva din povestile spuse de aceste felicitari amuzante - va vor face ziua mai frumoasa!

Cu totii avem acel prieten. Acel prieten care gaseste mereu scuze, care e ataaat de lenes, incat pana si cafeaua ar bea-o cu gura inchisa – si acum, o alta dilema, cine ii face cafeaua? Oricum ai da-o, se fastaceste mereu cand vine vorba de lucru si e intotdeauna racit sau are o matusa de prin Kongo care vine in vizita. Eiii, pentru el s-au gandit geniile lumii sa creeze niste cadouri haioase pe care le merita cu prisosinta. Cum e aceasta Felicitare Mere treaba, de pilda. Dupa ce-i citeste mesajul, da-i doua, trei minute, sa se prinda de gluma, doar stii ca-i lenes.

Sarbatoreste spiritul lui rebel cu o Felicitare Dus cu pluta, exact cum e prietenul tau cel mai bun. E atat de tipic din partea lui sa atarne de un dop de pluta intr-un pahar cu vin rosu.

Vai, cat e de frumoasa! A fluturat din gene si ai simtit ca te prabusesti. Ti-ai pus camasa cea mai buna, te-ai dat cu cel mai scump parfum, ti-ai facut parul cu gel, mama-mama. Si degeaba. Dar stai linistit, nu e vina ta. Si nici a ei, daca asta te asteptai sa spunem. E vina Universului, da, da. Forteaza undele spatiu-timp, joaca-te cu gravitatia si spune-i ce simti cu aceasta Felicitare Ti-am facut ochi dulci. Sugestiva, nu? Ei, si daca nu ii plac micile cadouri haioase, nu iti ramane decat sa-ti pui ochii pe altcineva. Dar totusi poate Universul tine cu tine!

Sambata asta trebuie sa fie de neuitat! De mult nu ai mai petrecut pana dimineata, fara grija ca trebuie sa urci la volan in timp ce pe bancheta din spate, prietenii tai canta Highway to Hell cu berile in mana. Ai fi dat si tu un pic din cap, macar ai fi batut ritmul cu piciorul, dar nu ar fi fost o idee chiar buna sa faci asta in timp ce conduci. Intelept, ce sa zic? Si mai intelept este sa dai o petrecere la tine acasa, si singurul lucru pe care il vei conduce toata noaptea, este paharul. De pe masa, la gura, de pe masa, la gura. Repeta miscarea. Anunta-ti prietenii si fa-o original, cum esti tu, cu o Felicitare Petrecerea de pietoni. Scrie adresa secreta si
asteapta-te la cadouri haioase. Distractie placuta!

Parca te-a lovit un fulger sau sageata lui Cupidon ti-a strapuns inima. Ei, nici chiar asa dramatic, deci sa zicem ca ti-a strapuns doar un picior. Buuun, dilema e, cum faci sa spui tot ce simti fara sa spui de fapt nimic. Nu prea are sens ce spunem, nu? Dar daca ti-am zice ca exista cateva cadouri haioase special concepute pentru asta? O Felicitare Mi s-a pus pata pe tine merge direct la tinta. Simplu, iei pata ta si o pui pe cel care iti place. Cupidon spune ca merge de minune!

Super-faine ideile de pe aceste felicitari haioase - VEZI ALTE CADOURI FUNNY!

Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in parteneriat cu MindBlower si Profitshare!



Comentarii