duminică, 16 octombrie 2016

UpRight – gadget pentru corectarea și antrenarea posturii – singurul produs de acest tip de pe piață

UpRight - dispozitiv purtabil care te ajuta sa iti imbunatatesti postura


Poti sa dai uitarii durerile de spate cu noul dispozitiv inteligent de corectare al pozitiei UpRight. Durerile de spate trec daca ai o postura corecta, iar UpRight te va ajuta sa ai o postura dorita.
UpRight este un dispozitiv purtabil care te va ajuta sa iti imbunatatesti considerabil postura. Se ataseaza confortabil de spate si vibreaza cand ai o postura nepotrivita. Trebuie doar sa porti dispozitivul intre 5 minute si o ora pe zi pentru a-ti invata corpul sa adopte o postura corecta. Aplicatia UpRight iti genereaza un training specializat conform nevoilor tale individuale. Training-urile sunt create special pentru a te ajuta si a te ghida zilnic catre niste teluri bine definite. Astfel musculatura spatelui se va intari. Cu UpRight vei avea o postura de care vei fi mandru. Iti vei recapata increderea si te vei simti mult mai bine.

Incepe prin a conecta dispozitivul UpRight la telefonul tau prin Bluetooth. Trebuie sa faci acest lucru o singura data, apoi aplicatia se va conecta automat.

Cand vei face primul antrenament cu UpRight, aplicatia iti va pune la dispozitie cateva tutoriale video. Acele tutoriale iti vor prezenta cum trebuie sa folosesti in mod corect dispozitivul. Cu UpRight iti vei schimba postura treptat. Zi de zi vei vedea imbunatatiri. Urmarind toate instructiunile din tutoriale vei avea cele mai bune rezultate. Odata ce ti-ai atins targetul zilnic iti vei putea vedea rezumatul antrenamentului pentru acea zi. Astfel iti vei putea monitoriza progresul prin statistici si diverse grafice.

Training-urile UpRight sunt construite pe baza teoriei lui Skinner. El spune ca un comportament este intarit prin eliminarea unui stimul corector. In acest caz vibratia produsa de dispozitivul UpRight este stimulul corector. Teoria lui Skinner explica de ce traning-urile cu UpRight sunt facute la nivelul subconstientului si astfel te antreneaza in mod natural sa iti imbunatatesti postura gradual. Dupa utilizarea acestui dispozitiv o persoana din 3 a constatat ca durerea de spate s-a atenuat dupa numai 2 saptamani. UpRight este singurul dispozitiv recomandat de medici si de chiropracticieni.

VEZI SPECIFICATII TEHNICE PENTRU DISPOZITIVUL UPRIGHT!

Pentru mai multe "CADOURI de CADOURI" va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in parteneriat cu GadgetWay si Profitshare!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu