Lampa Minge cu Plasma - cu 3 video-uri demonstrative

O lampa decorativa pentru experimente la tine acasa


Un cadou gadget deosebit de interesant, care te determina sa te joci si sa experimentezi, asa ca in video-urile pe care le-am pus la finalul articolului!

Este o lampa cu plasma inventata de Nikola Tesla

VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Descriere
Lampa Minge cu Plasma nu este doar o idee de cadou amuzant, ci si o modalitate de a-ti infrumuseta orice camera.
O asemenea lampa decorativa este cu adevarat speciala si mai ales fascinanta pentru ca raspunde nu doar la atingeri, ci si la sunete.

Cercetarile moderne au demonstrat ca acest tip de device nu este nociv nici pentru adulti, nici pentru copii, intrucat gazele nobile din interiorul sau (argon, xenon sau krypton) sunt cele mai sigure din tabelul periodic al elementelor, avand invedere ca doar plutesc in spatiu fara a fi inflamabile

Ia priviti cum se misca luminile, atunci cand nu sunt perturbate de nimic (reactioneaza daca e zgomot sau pui mana pe glob!)


Utilizare:
Puteti sa va bucurati cu incredere de acest cadou amuzant cu atat mai mult cu cat aceste lampi emana chiar mai putine radiatii decat telefoanele mobile. Lampa Minge cu Plasma este si mai fascinanta daca este folosita pe intuneric.
Inventata de Nikola Tesla, in timpul unor experimente, acest timp de lampa continua sa ne fascineze si sa ne incante la fel de mult, peste ani. - VEZI DETALII AICI!

CUMPARA AICI LAMPA MINGE CU PLASMA!

Pentru mai multe idei de CADOURI va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop 
Oferte realizate ca afiliat al MINDBLOWER si Profitshare!

Si acum cele 3 video-uri cu smecherii pe care le puteti face cu LAMPA MINGE CU PLASMA:






Comentarii