Un cadou FIT: Trotineta electrica pliabila Xiaomi - pentru ea, pentru el

Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4004GL, Autonomie 30 Km, Viteza 25 Km/h (Negru)



Acest super-CADOU este furnizat la pretul cel mai bun de un singur magazin care-l are in stoc - VEZI AICI OFERTA!

Descoperiti mai jos cateva detalii furnizate de magazinul vanzator al Trotinetei electrice pliabile Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4004GL, Autonomie 30 Km, Viteza 25 Km/h (Negru)






Xiaomi M365 este o trotinetă electrică pliabilă echipată cu motor de 250W și baterie Lithium de 18650 mAh ce promite o viteză maximă de până la 25 km/h și până la 30 km autonomie. Există un setup dual de frânare compus din sistemul E-ABS anti-lock pentru roata din față și dintr-un disc mecanic de frână pentru roata regăsită în spate.


Scuterul electric Xiaomi este echipat cu un sistem de frânare dublu: disc și de urgență. Această soluție vă permite să opriți rapid dispozitivul în mai puțin de 4 metri, ceea ce crește siguranța în timpul conducerii.



Baterie robustă și eficientă
Bateria scuterelor conține protecții speciale care fac dispozitivul să funcționeze bine în toate condițiile. LED-urile de pe volan oferă o previzualizare a nivelului bateriei. O incarcare oferă până la 30 km de conducere!



Primim și o tehnologie de reciclare a energiei, sistemul convertind energia kinetică în energie electrică - modalitate prin care se oferă o autonomie sporită. Se au în vedere și soluțiile de siguranță în caz de supraîncărcare, protecție voltaj scăzut, dar și protecție în caz de scurt circuit sau alte evenimente neprevăzute ce au de-a face cu nivelul de curent primit de la rețea.



Aflăm că nivelul bateriei va fi afișat de către cele 4 lumini LED de pe scuter și că avem parte de cauciucuri de 8.5 inch cu rezistență la șoc și pregătite pentru orice condiții de drum. Există aici și lumini față-spate ce asigură luminozitatea necesară pentru deplasare și bineînțeles siguranță prin avertizarea celorlalți participanți la trafic.

Aflați că Xiaomi 365 cântărește 12.5 kilograme și că poate suporta o greutate de maxim 100 kg. 



Este și rezistent la apă în regism IP54 și bateria se va încărca în aproximativ 5 ore.

Serviciu inteligent
Dispozitivul oferă o operare simplă de pe telefonul mobil datorită tehnologiei Bluetooth încorporata. 
Puteți monitoriza starea exactă a bateriei, viteza curentă, distanța totală acoperită și comutați și opriți controlul vitezei de croazieră.

VEZI DISPONIBILITATEA SI PRETUL PENTRU Trotineta electrica pliabila Xiaomi!

Pentru mai multe idei de CADOURI va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop

Oferte realizate in afiliere cu evoMAG!


evomag.ro%20

Comentarii