CADOURI PENTRU EA SI EL - aparate de infrumusetare BABYLISS

Ondulator Automat Ionic Curl Secret 2 pentru EA si Trimmer pentru barba si corp Multi Titanium pentru EL


Daca amandoi va doriti aparate pentru a va crea un aspect perfect, iata, cu CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA, cele doua aparate - PRETURI SUPER-REDUSE!

Oferta realizata ca afiliat babyliss-romania!


Ondulator Automat Ionic Curl Secret 2




Cu noul ondulator automat Curl Secret 2 (C1300E) poți obține un păr ondulat în câteva minute.
Alege dintre cele 36 de tipuri de bucle, subțiri sau foarte groase, în funcție de tipul de look pe care dorești să îl adopți.

În plus, noul Curl Secret 2 dispune de două capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm sau 35mm). Alege capul de 25mm pentru șuvițe subțiri și bucle strânse și adoptă un look lejer încercând capul de 35mm, care-ți permite ondularea unei șuvițe de păr de până la 3cm.  Împreună cu celelalte funcții ale ondulatorului automat (temperatură, timp de ondulare, direcție de ondulare), noul ondulator automat Curl Secret 2 (C1300E) oferă o varietate de modalități în care-ți poți aranja părul, până la 36 de tipuri de bucle.

Ondulator Automat Ionic Curl Secret 2
Curl Secret 2 (C1200E) îți permite să alegi direcția de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ. Fie că vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poţi ondula fiecare parte cu o simetrie perfectă. Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

VEZI DETALII /PRET/ CUMPARA AICI Ondulator Automat Ionic Curl Secret 2





Trimmer pentru barba si corp Multi Titanium + 10 accesorii


Aspect general
Cu o geometrie inovatoare a lamelor, aparatul multifuncțional Multi10 Titanium de la BaByliss Paris îți oferă o experiență completă de styling chiar la tine acasă.
Ghidul de precizie și pieptenii disponibili îți vor garanta mereu rezultate spectaculoase precum cele din saloanele de specialitate.


VEZI DETALII/ PRET/ CUMPARA AICI Trimmer pentru barba si corp Multi Titanium + 10 accesorii


Oferta realizata ca afiliat babyliss-romania!


Pentru mai multe idei de CADOURI va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop


Comentarii