PACHET CADOU - Espressor cu capsule Krups Infinissima + Set 3 x Capsule Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait, 48 capsule CADOU

Pachet: Espressor cu capsule Krups Infinissima KP170131, 1500 W, sistem Quattro Force, 15 bar, sistem Nescafe Dolce Gusto, 1.2 L, oprire automata, Alb + Set 3 x Capsule Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait, 48 capsule, 160g


Iata un CADOU SUPERB pentru oricine - util, elegant si de neratat!

Oferta realizata ca afiliat eMAG!!

La achizitionarea  Espressor cu capsule Krups Infinissima - care este disponibil cu -34% DISCOUNT - primesti CADOU Set 3 x Capsule Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait, adica 48 capsule!

E o oferta excelenta, deoareca sunt disponibile pe piata o multime de marci de cafea compatibile cu 
sistem Nescafe Dolce Gusto, asa ca poti oricand sa iti faci provizii!

Si acest PACHET CADOU - Espressor cu capsule Krups Infinissima + Set 3 x Capsule Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait, 48 capsule - iti asigura o reactie de bucurie de la cel ce il primeste!




Prepara bauturi profesionale cu o spuma catifelata datorita sistemului de inalta presiune de pana la 15 bari. Capsulele sigilate ermetic pastreaza prospetimea cafelei

Tot ce trebuie sa faci este sa introduce capsula in aparat si sa selectezi una dintre cele peste 30 de bauturi oferite de catre aparat precum Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato chiar si ciocolata calda, ceai si bauturi reci.


Espressorul manual cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups iti ofera o multitudine de bauturi pe baza de cafea. 


Designul sau inteligent, reproduce intr-un mod elegant semnul infinit, va adauga un plus de eleganta si stil bucatariei tale, acesta fiind compact si poate fi integrat cu usurinta in orice bucatarie. 
Acesta beneficiaza de un rezervor pentru apa de 1.2 L, de o tavita cu inaltime ajustabila pe 3 nivele pentru ca tu sa-ti prepari bauturile tale preferate fara griji.


Prepara bauturi pe baza de cafea de inalta calitate, cu o crema catifelata, datorita sistemului de inalta presiune de 15 bari. Capsulele sigilate ermetic pastreaza prospetimea cafelei pentru ca tu sa te poti bucura de bauturi cu arome bogate de fiecare data.
Tot ce trebuie sa faci este sa introduce capsula in aparat si sa selectezi una dintre cele peste 30 de bauturi oferite de catre aparat. Sistemul de incalzire rapida atinge temperatura ideala in 40 de secunde.


Functia Eco opreste automat aparatul dupa 5 minute de inactivitate pentru un consum redus de energie, obtinand calificativul A pentru consumul de energie.


Peste 30 de retete savuroase
Bucura-te de cele peste 30 de retete premium pe care NESCAFÉ® Dolce Gusto® le ofera, indiferent de tipul de cafea pe care il preferi. 

Savureaza un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat pana la Cappucino spumos si Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul ofera posibilitatea de a prepara ciocolata calda, ceai si bauturi reci.


Tipuri de bautura:
Ristretto
Espresso intenso
Latte macchiato
Cappuccino
Ceai
Ciocolata calda
Lungo
Grande Full Bodied



In mare, cam asta ar fi cu Espressor cu capsule Krups Infinissima KP170131, iar acuma este disponibil cu 34% DISCOUNT + 3 SETURI DE Capsule Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait, 48 capsule CADOU - VEZI DISPONIBILITATEA AICI!


Oferta realizata ca afiliat eMAG!!

Pentru mai multe idei de CADOURI va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta si pe +SoriShop



Comentarii