KidsWatch S3

Summer Break, KidsWatch Vonino, cu 48% reducere

Oferta promovata ca afiliat VONINO - VEZI DISPONIBILITATEA pentru KidsWatch S3 AICI!

Aveti inclus in pachet un Sim Orange cu numar. 
Aveti inclus in pachet un SIM PrePay Orange cu optiunea PrePay 6 euro credit.
Kidswatch S3 este un ceas de mana pentru copii cu functie de localizare si telefon mobil incorporate, creat cu gandul la parinti - mai putine griji pentru parinti si in acelasi timp mai multa libertate pentru copii.
VEZI OFERTA COMPLETA AICI!

Ceasul tine familiile conectate fara necesitatea de a cumpara copilului un smartphone mai devreme decat este necesar.
Cu ajutorul aplicatiei Vonino Family Tracker, parintii raman conectati la activitatea copilului lor intreaga zi, folosind doar smartphone-ul sau tableta.
Acest gadget este recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 12 ani .
Iata cateva specificatii:
Tip produs: Family tracker
Tip SIM 1 x micro-SIM
Sloturi Sim: Single SIM
Afiseaza
Diagonala ecran: 0.66 inci
Tip display> OLED
Rezolutie ecran> N/A
Conectivitate
Retele mobile 2G - GSM 850/900/1800/1900, EDGE, GPRS
GPS GPS (numai pentru localizare), LBS (pozitionare prin serviciul de date GPRS), Pozitionare Wi-Fi
Tehnologie Wi-Fi: 802.11 b/g/n (numai pentru localizare)
USB: Adaptor 5 pini la USB - VEZI SPECIFICATII COMPLETE!
RĂMÂI IN SIGURANȚĂ!
Ține-i aproape pe cei dragi ție.
Kidswatch S3 este un ceas de mână pentru copii cu funcție de localizare si telefon mobil încorporate, creat cu gândul la părinți - mai puține griji pentru părinți și in același timp mai multă libertate pentru copii. Ceasul ține familiile conectate fără necesitatea de a cumpăra copilului un smartphone mai devreme decat este necesar.

REC.

REC.
KidsWatch S3 este un dispozitiv care-i face pe cei mici să-și dorească să îl poarte zilnic. Acesta are un buton SOS pe care copiii îl pot apăsa cu ușurință în caz de urgență, dar și două butoane de apel atribuite numerelor familiei. Durata de viață a bateriei este de până la 48 de ore între încărcări, în funcție de condițiile de utilizare.
De asemenea, ceasul vine în două opțiuni de culoare, potrivire pentru fiecare băiat sau fată, iar datorită materialelor din care este făcut, acesta va rezista tuturor activităților zilnice ale copiiilor.

FII LA CURENT CU ACTIVITATEA COPILULUI.
KidsWatch S3 funcționează împreună cu aplicația Vonino Family Tracker, disponibilă gratuit pe Apple App Store și pe Google Play. Aplicația permite părinților să stea conectați, prin intermediul smartphone-ului, la activitatea copiiilor pe toată durata zilei. Fie că verificăm dacă cel mic a ajuns bine acasă de la școală sau vrem să îl anunțăm că întârziem câteva minute, duo-ul SmartWatch S3 și Vonino Family Tracker ajută părinții să scape de griji.

LOCALIZARE ÎN TIMP REAL - Folosind aplicația Vonino Family Tracker împreuna cu KidsWatch S3, locația curentă a copilului va fi disponibila oricând, cu ușurință.
ZONE DE SIGURANȚĂ - Zonele de siguranță sunt un gard virtual în jurul unei zone alese de tine. Când acestea sunt active, vei fi notificat de fiecare dată când copilul intră sau iese din perimetrul acestora.
FUNCȚIE APEL - Copiii vă pot contacta doar apasând un buton!
FUNCȚIE SOS - Când copilul simte că nu este în siguranță, acesta poate folosi butonul SOS pentru a apela numerele presetate
TRASEU - Folosind funcția Traseu, poți verifica activitatea copilului pe parcursul zilei. Vei putea vedea întreaga călătorie, incluzând opririle, pe o perioadă de timp aleasă de tine.
COMPATIBIL ANDROID ȘI IOS - Aplicația este disponibilă atât pe Google Play, cât și în Apple App Store

SIM PrePay Orange cu opţiunea PrePay 6€ credit
Nelimitat minute si SMS in retea
1000 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS nationale din care 200 minute sau SMS sunt si internationale pe mobil UE
1GB internet
Valabilitalea optiunilor este de 30 de zile de la momentul activarii SIM-ului.

Poți seta 3 numere favorite pe care copilul tău să le apeleze direct de pe ceas, prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker instalată pe smartphone-ul tău. Mai mult, poți defini o listă de până la 10 numere care pot apela ceasul copilului tău.

Funcțiile de notificare, localizare și monitorizare sunt oferite prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker.
Notificări automate - primești notificări de fiecare dată când copilul tău depășește o zonă de siguranță prestabilită. În aplicația Vonino Family Tracker poți defini mai multe zone de siguranță pentru copilul tău, precum și tipul de notificări pe care dorești să le primești. În plus, primești automat notificari în situația în care copilul apelează butonul SOS de pe ceas sau nivelul bateriei ceasului scade la 10%.
Localizare și monitorizare - cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker poți afla unde se află copilul tău: folosește funcția de localizare sau funcția de monitorizare pentru a vizualiza traseul parcurs în drumul spre școală. În situația în care ceasul se află în spații închise sau fără acoperire GPS, poziția indicată are o marjă de eroare față de poziția reală.
Pentru a avea acces la aplicația Vonino Family Tracker, este necesară instalarea acesteia și acceptarea expresă a condițiilor de utilizare oferite de furnizorul aplicației. Clientul ia la cunoștință că Orange România nu furnizează aplicația Vonino Family Tracker sau datele de localizare a dispozitivului Vonino KidsWatch necesare și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la funcționarea sau la consecințele utilizării acesteia.

Dispozitivul poate apela doar numerele definite prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker. Dacă ai reîncărcat cu credit, dupa consumarea resurselor incluse in pachet, se va aplica urmatorul tarif:

0,18 euro credit/minut pentru apelurile în rețea sau către alte rețele naționale
0,05 euro credit/SMS
0,50 euro credit/MB pentru traficul de internet SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile, etc.) se tarifează conform tarifului stabilit de către terti. Îți poți reîncărca oricând contul direct din contul tău Orange. Creditul obținut din reîncărcări sau transfer de credit nu poate fi transferat.

Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.


VEZI DETALII COMPLETE SI PRETUL AICI!

Oferta promovata ca afiliat VONINO 

Pentru mai multe idei de CADOURI va astept pe paginile de facebook PlecInVacanta 


Comentarii