Masti de protectie reutilizabile

Masti de protectie din bumbac - albe sau colorate

Se pare ca mastile sunt totusi utile, avand in vedere faptul ca particulele de virus "calatoresc" in primul rand cu ajutorul picaturilor de saliva, astfel ca, prima metoda de protectie ar fi masca.
Deoarece mastile acelea pe care le putem cumpara fara probleme de la farmacie, au disparut total, putem sa ne confectionam noi masti, din materiale dense, sau putem cumpara masti confectionate de altii, multe firme s-au orientat in confectionarea de masti, unele mai scumpe, unele mai ieftine.

Iata, chiar de la Centrul de Control si Prevenire a Bolilor  (Center for Disease Control and Prevention:) vine sfatul de confectiona (chiar si din piese vestimentare de prin casa) o masca de prima urgenta, ca sa zic asa.
Video-ul de mai jos este luat de aici - https://www.cdc.gov/…/prevent-getting…/cloth-face-cover.html - de pe site-ul Center for Disease Control and Prevention:


In continuare, iata cateva masti - sunt destul de multe disponibile - eu as zice ca cele mai bune sunt cele albe, reutilizabile, care pot fi spalate cu apa fierbinte si cu clor - acestea fiind doua dintre solutiile de distrugere a virusului - apa fierbinte si clorul.
E util sa ai la indemana mai multe masti, sa nu porti foarte mult timp o masca, deoarece se umezeste de la respiratie, si devine ineficienta. O bagi intro-o punga, iar cand ajungi acasa o arunci direct in apa fierbinte, apoi la spalat cu ea.
Clor gasiti AICI!

Eu am ales 5 oferte de masti - oferta mea vine de la eMAG - unde sunt afiliat - intreaga oferta de masti de protectie de la eMAG poate fi vazuta AICI!

1.


2.



3.


4.


5.
TNT-ul este materialul folosit la confectionarea combinezoanelor de protectie.


VEZI INTREAGA OFERTA DE MASTI DE LA eMAG!

Pentru mai multe idei de CADOURI va astept pe pagina de facebook PlecInVacanta 

Comentarii