10 JOCURI DE SOCIETATE - TOP CELE MAI CAUTATE

Jocuri sa te joci cu familia si cu prietenii

Nu doar copiii se pot juca, ci si noi, adultii!
Pentru asta au aparut jocurile de societate - sa ne mai inveselim, iar acuma, mai mult ca altadata, avem nevoie de divertisment acasa - asa ca va invit sa alegeti jocuri pe care sa le practicati acasa, in familie - cu cat mai multe, cu atat mai mult ai de unde alege, sa nu se plictiseasca nimeni.
Am ales 10 jocuri, insa puteti sa vedeti INTREAGA CATEGORIE DE JOCURI DE SOCIETATE AICI!
Joc de societate Trivia, Romania
Un joc inedit despre tara noastra, joc de cultura generala pentru intreaga familie si pentru toti prietenii. 
Contine 400 de carti de joc cu 2400 de intrebari despre Romania, acoperind 6 categorii: istorie, cultura, stiinta, geografie, sport si diverse


Cel mai faimos joc de tranzactii imobiliare, in varianta clasica, cu strazile din Bucuresti si cu trei noi pioni: Ratusca, Piguinul si Dinozaurul T-Rex. Alege-ti pionul preferat, misca-te pe tabla, vinde si cumpara proprietati si construieste case si hoteluri din mers.

Jocul de Rummy Medias este un joc de societate cunoscut si indragit de cei impatimiti, ideal pentru a petrece timpul cu familia si prietenii. Piesele jocului, fabricate la Medias, nu sunt din material plastic, au greutate si sunet specific la ciocnirea lor, cat si rezistenta foarte mare la uzura.
Cutia jocului este realizata din lemn masiv lacuit.


Cat de mult te vei rasuci? Twister este un joc care te innoada la propriu. Trebuie sa invarti acul si sa actionezi conform indicatiilor de pe panou.
Rasuceste-te si incurca-te, acum cu 2 miscari suplimentare. Nu atinge covorasul cu nimic altceva decat cu mana sau piciorul.
Joc pentru 2 sau 4 jucatori.


Joc de societate Kosmos, Catan Big Box, jocul de baza cu 4 scenarii noi si extensie 5-6 jucatori
O intrare grandioasa in lumea CATAN: Jocul de baza, extensia pentru 5-6 jucatori si 4 scenarii diferite in aceeasi cutie!
Scenariile pot fi combinate cu materialele jocului de baza si pot fi jucate chiar si in 6 persoane. Fiecare extensie aduce noi posibilitati, diversificand si mai mult lumea Catan.
CATAN incanta milioane de jucatori din intreaga lume. Mereu surprinzator, la fiecare noua editie.


Primul joc Monopoly cu tabla de joc pe care il vei termina in 10 minute. Pentru ca traim in secolul vitezei,apasa pe cronometru si Mr.Monopoly revine pentru a te invata cum sa fi mogul in cel mai scurt timp in doar 4 ture cu tranzactii rapide.

Joc de societate placut si distractiv pentru intrega familie si alaturi de prieteni.
Piesele de joc au frecventa si valoarea literelor adaptate limbii romane si sunt conform regulamentului de joc agreat de Federatia Romana de Scrabble. Ajuta la imbogatirea vocabularului in limba romana, dezvolta creativitatea, cunostintele aritmetice, gandirea logica, strategia si in acelasi timp spontaneitatea.
Joc omologat pentru concursurile nationale de scrabble in limba romana.
Jocul contine: 100 piese, 1 tabla de joc, 1 saculet, 4 suporti pentru piese, 1 regulament de joc.


What do you Meme® Jocul de baza este un joc de carti pentru generatia social media. In fiecare runda, un jucator ia rolul de judecator si joaca o carte cu fotografie, dupa care toti ceilalti joaca o carte subtitrare pentru a completa meme-ul. Judecatorul decide cea mai amuzanta pereche si oricine a jucat cartea  subtitrare castigatoare, castiga runda.
Perfect pentru petreceri, nopti albe, sarbatori, reuniuni si multe altele.


A fost inventat de Klaus Teuber si este cel mai popular joc de  societate al ultimilor 15 ani, atragand milioane de fani  din intreaga  lume.
CATAN este numita insula pe care tu si prietenii tai ati descoperit-o. Sunteti primii locuitori. Sunt construite asezari, apoi drumuri. Materiile prime (resursele) ajung de la sate la orase prin intermediul comertului. Uneori exista lut din abundenta, alteori minereu. Schimburile de resurse deschid noi posibilitati pentru tine si pentru ceilalti colonisti. In curand va fi aglomeratie pe insula - competitia pentru terenuri, materii prime si putere incepe. In final este clar - va ramane doar un conducator al insulei  CATAN.

ALEGE din CATEGORIA JOCURI DE SOCIETATE - oferta promovata ca afiliat eMAG!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta (cu mintea cel mai des!)

Comentarii