Un cadou util - polar/ fleece pufos si calduros pentru toata familia

 Imbracaminte groasa pentru plimbari de iarna

Jachetele polar sunt extrem de apreciate de catre toata lumea - material usor si placut la atingere, tine de cald, se spala usor si se usuca foarte repede!
De asemenea, este extrem de rezistent la uzura, nu se sifoneaza - nu trebuie sa iti lipseasca o jacheta polar/ fleece din casa.
Am ales trei modele de jachete polar, captusite la interior, au gluga si buzunare, si sunt disponibile pentru mama, tata si copil.
Ca si grosime se gaseste in mai multe variante: Micro, 100, 200 si 300 - noi il avem in aceasta oferta pe cel mai gros.
De asemenea, jachetele polar prezentate mai jos nu se decoloreaza, nu se scamoseaza, nu se deformeaza - MAI MULTE DETALII GASITI AICI!

Jachetele polar din acest articol sunt vandute de DECATHLON - unde sunt afiliat!

Daca esti in cautare de articole sportive, imbracaminte pentru sporturi pe care le practici de placere, sau pentru ca vrei sa faci miscare acasa, cam tot ce vrei sa cumperi din aceasta categorie, gasesti la DECATHLON in orice perioada a anului.
De exemplu, am avut nevoie de costum de baie in perioada asta, de frig si iarna - nu mai nimeni in magazin asa ceva (eu nu am gasit nimic, in orice caz, sa corespunda), ca nu e sezon - dar am gasit la DECATHLON - si inca la pret super-fain!
Prin urmare, va invit sa va uitati pe "rafturile virtuale" ale DECATHLON - pentru echipament sportiv si articole sportive pentru orice sport si pentru orice anotimp.

Si acuma, iata jachetele polar pentru intreaga familie, mai jos:
Produs conceput pentru drumeție, dar și pentru utilizare de zi cu zi. Asigură un bun nivel de căldură.
Cel mai călduros din gamă! Fibrele lungi au același rol ca blana naturală, rețin aerul pentru un confort termic excelent. - CUMPARA AICI!







Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, pe vreme foarte rece (practicare ocazională). Fibre lungi, pentru confort termic.
Foarte călduros, ideal pentru drumeție pe vreme foarte rece. Fibrele lungi au același rol ca blana naturală, rețin aerul pentru un confort termic optim! CUMPARA AICI!





POLAR CĂLDUROS IARNĂ/ DRUMEȚIE PE ZĂPADĂ PENTRU BĂRBAȚI

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, pe vreme foarte rece (practicare ocazională). Glugă și buzunare călduroase.
Polar foarte călduros, ideal pentru drumeție pe vreme foarte rece. Gluga, buzunarele și manșetele asigură confort termic în timpul drumeției. CUMPARA AICI!





VEZI ALTE JACHETE POLAR FLEECE AICI!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta

decathlon.ro

Comentarii