Sosete colorate, foarte dragute - UN CADOU SIMPATIC

 Cadouri haioase pentru ea si el

Sosetele amuzante sunt un cadou simpatic, si oricine nu are inspiratie, poate face un cadou funny - SOSETE COLORATE, HAIOASE!

Sunt disponibile multe modele, foarte simpatice, VEZI AICI OFERTA!

Set 3 perechi sosete funky

poti alege sa imbraci un costum sobru, dar sa strecori si un detaliu ce imbina clasicul cu atipicul: o pereche traznita de sosete. Alegand sa porti anumite accesorii care sa iti reaminteasca faptul ca nu esti o persoana tocmai conformista, poti capata mai multa incredere in tine.

CUMPARA Set 3 perechi sosete funky


Doar pentru ca sunt purtate pe picioare, in pantofi, nu inseamna ca nu merita decat cateva mancaruri uleioase.

sosetele perfecte care sustin rutina sarbatorilor de iarna. Ele transmit un mesaj cat se poate de clar si direct: "Daca poti citi asta, adu-mi mai mult vin".  Literele sunt integrate in tesatura din zona talpilor, astfel ca mesajul este tinut in taina pana in momentul in care vei ajunge la statusul maxim de relaxare. Fii elegant si transmite mesajul potrivit, la timpul potrivit, care devine chiar prioritatea ta numarul 1. 

Acest set 6 sosete colorate cu dinozauri Dinomite, cuprinde toata destinastia dinozaurilor de pretutindeni. Asadar, daca esti pasionat de arheologie, de minunile lumii si de dinozauri, acum ai ocazia sa pui mana pe cateva piese veritabile in care se afla sufletul dinozaurilor de pretutindeni si sa rescriu istorie intregind cuplul cazut in blesteme.

aceste perechi de sosete sunt autoproclamate artiste si refuza sa traiasca alaturi de oameni care nu le impartasesc viziunile.

Studiile au aratat ca cei ce aleg sa poarte sosete excentrice la costume business inspira mai multa incredere. Cei din jur considera ca acestia sunt pregatiti sa incalce normele, sa evadeze din banal si sa iasa in evidenta. Astfel de persoane sunt percepute ca fiind gata sa isi sustina ideile in care cred, fara a tine cont de prejudecati, ceea ce ii face sa fie partenerii perfecti de afaceri.

Set 4 perechi sosete dungi si buline

Set 5 Perechi Sosete Colorate Mexic iti propun o incursiune intr-una dintre cele mai enigmatice parti ale lumii. Descoperit de catre spanioli in secolul XVI, Mexicul a aparut ca un mix intre civilizatia mayasa si colonizatori.
Sosetele Set 5 Perechi Sosete Colorate Mexic pot fi un cadou haios pentru orice pasionat al lumii latino. Pot fi purtate in orice combinatie, mai ales in zilele innorate, caci iti vor aminti mereu de o vacanta exotica.

ALEGE ALTE SOSETE HAIOASE AICI!

Articol realizat ca afiliat MINDBLOWER.

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta

Comentarii