2 aparate foto pentru entuziasti

Un cadou nepretuit pentru pasionatii de fotografie

Am doua sugestii pentru iubitorii de fotografii - in orice moment al zilei si oriunde ai fi, daca esti pasionat de fotografii, vei gasi ceva ce merita surprins - am constatat ca, daca iti place sa faci poze, vei vedea mereu ceva interesant, in locuri pe care altii nici nu le observa.

Pentru entuziastii in arta fotografierii, am doua produse, nici cele mai scumpe, nici cele mai ieftine, asa, mai la indemana:

Nikon D5600 Aparat Foto DSLR 24.2MP CMOS Negru

Cand sunteti genul de fotograf care vede ceea ce altii trec cu vederea, calitatea imaginii inseamna totul. Fiind echipat cu un senzor de imagine mare, in format DX, de 24,2 megapixeli, aparatul foto D5600 are capacitatea de a capta cu precizie texturi fine si de a reproduce imagini cu detalii foarte clare. Prietenii si fanii vor vedea exact ceea ce ati intentionat sa aratati – fotografie dupa fotografie. Intervalul ISO de 100–25600 si sensibilitatea ISO extinsa, de 6400 in modul Peisaj de noapte, faciliteaza gestionarea scenelor slab iluminate si a conditiilor de iluminare dificila. Sistemul de procesare a imaginii EXPEED 4 asigura performante superioare de reducere a zgomotului, chiar si la sensibilitati ISO ridicate. De asemenea, avand la dispozitie o gama larga de obiective interschimbabile NIKKOR, puteti sa inregistrati cu usurinta imagini cu fundaluri foarte frumos estompate, cu contraste in tonuri bogate.

Conectati-va si inspirati-i pe privitori, partajand imaginile de calitate DSLR in numai cateva secunde. SnapBridge, aplicatia inovatoare de la Nikon, utilizeaza tehnologia Bluetooth® low energy¹ pentru a deschide o conexiune constanta intre aparatul foto D5600 si un dispozitiv inteligent compatibil. Conectarea aparatului foto la dispozitivul inteligent este simpla. Odata conectat, aparatul foto poate sincroniza fotografiile cu cele din dispozitiv in timp ce fotografiati, fara a fi necesar sa va reconectati de fiecare data.
Selectorul de comanda si selectorul multiplu sunt bine amplasate, astfel incat sa va fie usor sa modificati setarile pe masura ce fotografiati. De asemenea, puteti sa utilizati functia „Fn la atingere”, pentru a regla setarile utilizand ecranul tactil mare, fara a indeparta ochiul de vizor
Cand fotografiati cu vizualizare in timp real, functia AF detectare contrast, inclusa in aparatul foto, mentine intotdeauna focalizarea pe subiect. Iar cand oportunitatea unui cadru perfect apare pe neasteptate, acest aparat foto poate sa fotografieze rapid, la cinci cadre pe secunda, pentru a surprinde momentul cu mare precizie.
Maximizati impactul fotografiilor si al filmelor, cu o gama de instrumente creative incorporate in aparatul foto. 
O gama de efecte din meniul de retusare va permite sa faceti rapid reglaje in aparatul foto, de exemplu, pentru a intensifica atmosfera sau a modifica starea de spirit a fotografiilor. Iar conectivitatea asigurata de SnapBridge va permite sa profitati de telefonul inteligent sau de tableta, pentru a continua procesul creativ utilizand aplicatiile preferate.



Sony A6000 Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC Full HD Kit cu Obiectiv 16-50 F/3.5-5.6 OSS Negru

Imagini mai bune cu senzori mai mari: camera α6000 depaseste multe camere din clasa sa. Senzor APS-C pentru o zona de 1,6 ori mai mare decat cea a senzorilor 4/3 si de 13 ori mai mare decat cea a senzorilor 1/2,3 ai camerelor digitale obisnuite.
Cu viteza de procesare rapida noul BIONZ X™ surprinde cu precizie texturile, reduce detaliile neclare si elimina zgomotul vizual din anumite zone, pentru imagini clare. Acestea sunt avantajele pentru imaginile statice si pentru clipurile video.
Senzor CMOS Exmor®. Senzorul APS HD de 24,3 MP asigura o captura optimizata a luminii(prin microlentilele unghiulare) si o mai buna sensibilitate lalumina. 
Procesor avansat. Procesorul de imagine BIONZ X™ asigura imagini de cea mai bunacalitate si este esential pentru focalizarea automata ultrarapida. Fotografii superbe la lumina scazuta. Intervalul ISO extrem de larg va permite sa realizati fotografiinaturale si pline de culoare, in conditii de lumina slaba sau ininterior, fara blit.
Inregistrarea Full HD 1080 la 60p sau 24p asigura o capturare amiscarilor la calitate cinematografica in clipurile dvs. video.


Camera A6000 este mai mica si mai usoara decat camerele DSLR comparabile

Cea mai buna camera este cea portabila. Camera A6000, compacta si usoara, poate fi comparata cu camerele DSLR mai voluminoase si mai grele. Cu creativitatea obiectivelor interschimbabile, comenzile manuale si altele, nu veti face niciun compromis.

VEZI TOATE SPECIFICATIILE pentru Sony A6000 Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC Full HD Kit cu Obiectiv 16-50 F/3.5-5.6 OSS Negru

Articol realizat ca afiliat F64!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta

Comentarii