CADOU - Experiente inedite - Escape room

 Ofera un CADOU INEDIT

"Escape room" sunt un mod inedit de a te distra cu prietenii - zilele acestea puteit profita de oferta la acest gen de distractie - VEZI INTREAGA OFERTA!

Captive Escape Room este una dintre cele mai apreciate locatii de escape rooms din Romania. Cu sase camere de joc spectaculoase, o receptie primitoare si o atmosfera placuta, Captive va invita sa intrati in lumea fascinanta a jocurilor de evadare. Aveti ocazia sa rezolvati toate enigmele, sa descoperiti misterele ascunse in fiecare camera si sa intrati in rolul unui veritabil detectiv. Mecanismele complexe, care se vor activa pe neasteptate, provocarile logice care va vor tine cu sufletul la gura pe tot parcursul jocului, suspansul si distractia transforma Captive Escape Room intr-un loc care furnizeaza experiente memorabile clientilor sai. Cu un feedback foarte bun primit de-a lungul timpului, Captive se adreseaza tuturor celor care doresc sa petreaca timp de calitate cu prietenii, familia sau colegii, intr-un mod inteligent si cu adevarat distractiv

Una dintre cele mai inovatoare si interactive escape rooms din Bucuresti
Breakout este unul dintre primele escape room-uri deschise in Romania. Odata cu trecerea timpului, acesta a devenit un reper important pe piata de escape rooms din Bucuresti. Breakout pune la dispozitia clientilor patru camere cu scenarii spectaculoase si mecanisme surprinzatoare, camere care se regasesc, acum, si in orase precum Londra, Amsterdam sau Belgrad. Cu o localizare centrala, in vecinatatea parcului Cismigiu, locatia noastra este un must visit pentru orice pasionat de escape rooms, dar si pentru cei care sunt in cautare de distractie si de provocari inteligente.

Oferta mea vine de la eMAG - unde sunt afiliat!

Captive Escape Room "Langdon's Challenge"

Voucher acces pentru 4 persoane in camera "Langdon's Challenge", valabil pana la 30 Mai 2022
Storyline Langdon’s Challenge
Pe patul de moarte, un mare mason de gradul 32 ii lanseaza o ultima provocare bunului sau prieten, profesorul Robert Langdon. Inca de pe bancile facultatii, Langdon a fost fascinat de lectiile de viata ale prietenului sau mai varstnic. Intotdeauna, insa, a trebuit sa faca dovada faptului ca merita onoarea de a le afla. La fel stau lucrurile si acum, cand masonul ii dezvaluie ca, in biroul sau, se gaseste ascuns un ultim secret. Ia-ti prietenii si incearca sa dezlegi misterul!
Langdon’s Challenge este o camera mecanizata, cu un storyline captivant, ce ofera o experienta complexa de escape room.
Jocul liniar si coerent imbina puzzle-uri diverse, oferind ocazia fiecarui membru al echipei sa contribuie la obtinerea evadarii. Desi Langdon’s Challenge este o camera de dificultate medie, originalitatea puzzle-urilor poate pune probleme si echipelor experimentate.

Camera “Fast & Furious - The Garage”

Manhattan, New York. Letty a fost rapita de un mercenar pe nume Shadow, dornic de razbunare, iar Dominic si Brian trebuie sa o recupereze.
Singurul mod in care Shadow o va elibera pe Letty este daca Dominic si gasca sa vor da o serie de spargeri in cele mai bine pazite banci din Manhattan. Acestia sunt pusi in fata unei situatii imposibile si trebuie sa isi mascheze spargerile sub acoperirea unei curse ilegale de masini.
Voi faceti parte din gasca lui Dom si trebuie sa pregatiti una din masinile avariate inainte de cursa, sa furati alte 3 super-masini dintr-o parcare din Upper East Side si sa ajungeti la cursa pentru a executa toate spargerile si pentru a o elibera pe Letty.
Credeti ca veti reusi pana cand noaptea se va sfarsi? 

Captive Escape Room "H2Out"

Voucher acces pentru 4 persoane in camera "H2Out", valabil pana la 30 Mai 2022
Storyline The Gauntlet
Anul 2143. Marele razboi declansat de lipsa apei potabile s-a incheiat. Pamantul a ramas parjolit si furtunile violente de nisip dureaza luni in sir. Pe locul fostului oras Bucuresti, supravietuitorii au repus in functiune o mica statie de tratare a apei. In mijlocul unei furtuni, aceasta se defecteaza, punandu-le in pericol supravietuirea. Cand totul parea pierdut, urgia se domoleste, oferindu-le posibilitatea sa trimita o echipa pentru a remedia problema. Tu si echipa ta va asumati aceasta responsabilitate. Miza este mare si toate sperantele oamenilor stau acum in voi. Trebuie sa va grabiti, deoarece furtuna poate reincepe in orice moment blocandu-va calea de intoarcere.
Cu un grad ridicat de mecanizare, cu efecte sonore pe tot parcursul jocului si cu un decor impresionant, camera este o optiune serioasa pentru oricine isi doreste sa incerce o experienta deosebita de escape room. Jocul liniar si puzzle-urile bine integrate in povestea camerei o fac abordabila si pentru jucatorii mai putin experimentati.

Captive Escape Room "James Bond - Nowhere to hide"

Voucher acces pentru 4 persoane in camera "James Bond - Nowhere to hide", valabil pana la 30 Mai 2022
Storyline James Bond - NoWhere to hide
James Bond cade victima unei inscenari si, din omul de incredere al MI6, devine suspectul numarul 1 intr-un caz de crima si de vanzare de informatii. Tu si prietenii tai formati o echipa trimisa de serviciul britanic de informatii sa cerceteze o posibila casa conspirativa a celebrului spion. Ajunsi acolo, va treziti prinsi intr-o capcana ingenioasa, cu un final care pare inevitabil. Veti reusi, oare, sa iesiti din incurcatura, dar si sa aflati adevarul? Provocarea si implicatiile sunt mai mari ca niciodata…
O poveste din care nu lipsesc Martini-ul, tigarile scumpe, femeile frumoase si armele automate si care va va tine cu sufletul la gura pana la final.

VEZI ALTE EXPERIENTE INEDITE!

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta

Comentarii