CADOU pentru pasionatii de ASTRONOMIE - SET TELESCOP SI MICROSCOP

 Doua seturi Telescop si Microscop

Observarea cerului si a infinitului, cu toate stelele si constelatiile, este o pasiune foarte draguta - asa ca, daca stii pe cineva pasionat de astronomie - merita sa te gandesti la un astfel de CADOU:

Oferta mea este extrasa din magazinul SPY-SHOP - unde sunt afiliat - magazin care organizeaza zilele acestea BLACK-FRIDAY - merita sa ARUNCI O PRIVIRE!

Set telescop 70/900 EL si microscop 40X-1024X Bresser

Aceste instrumente au o optica de calitate si sunt usor de utilizat. 
Observarea stelelor ca un profesionist se poate face cu acest telescop refractor Bresser Junior 8845001. Cu diametrul obiectivului de 70 mm poti observa multe detali ale obiectelor ceresti.
Este un sistem complet pentru explorarea necunoscutului din Univers, constituit din telescop, montura, tripod si toate accesoriile necesare. Cu aceasta montura nu numai manevrezi telescopul in stanga/dreapta si sus/jos, poti sa o utilizezi si in mod ecuatorial. Cu un cautator aditional montat pe telescop reusesti sa localizezi obiectele ceresti mai usor. Cu o lentila erecta se pot face observatii si in timpul zilei iar datorita tripodului ajustabil oricine poate face observatii cu telescopul indiferent de inaltime. Acest microscop are puterea de marire de pana la 1024x. Port-obiectivul rotativ este echipat cu 3 lentile, 4x, 10x si 40x (arc). Campul vizual a monocularului are un unghi de 45 grade si se roteste liber. Acest set este echipat cu 2 oculare cu o putere de marire 10x si 16x. Daca nu este de ajuns, o lentila de 1.6x Barlow se poate potrivi intre ele. 
Alternativ, poti sa vizualizei obiectele si pe un computer deoarece include si oculare PC. Se poate conecta prin portul USB 2.0 la un PC (sistemul de operare compatibil: XP SP3, Vista SP2, Windows 7 sau 8)
Telescop - Putere de marire: 140x
Microscop - Putere de marire: 1024x

Set telescop 50/360 si microscop 40-640x National Geographic 9118200

National Geographic 9118200 este un set compus dintr-un telescop 50/360 si un microscop 40-640x. Telescopul vine insotit de un trpied, iar cu ajutorul acestuia copilul tau (dar si adultii se pot bucura de acest set) poate explora luna si planetele din sistemul nostru solar. 
Microscopul vine insotit de un set de preparate si toate instrumentele necesare pentru a face primii pasi in lumea microscopiei. Microscopul se alimenteaza prin 2 baterii tip AA de 1.5V.
Putere de marire (telescop): 18-60x
Putere de marire (microscop): 40-640x

Articol realizat ca afiliat SPY-SHOP!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta

Comentarii