Cei mai frumosi brazi artificiali de Craciun

 Brazii perfecti - SARBATORILE VIN

Da, brazii perfecti erau, int-o vreme, in alte vremuri, cei naturali.

Acuma ne-am mai gandit, ne e mila de ei si nu mai vrem sa moara in casele noastre, nu! E mult mai bine sa iti cumperi brad artificial, ai de unde alege, oferta aduce extrem de multe modele - cu aspect natural, brazi albi, brazi cu aspect nins, brazi care au deja ornamentele, brazi care au luminile montate. 

O oferta cu foarte multi brazi artificiali, gasiti AICI!

Brad artificial Christmas Deluxe, nins cu ornamente de cristal si conuri, 180cm

 Acest model de brad este pudrat in alb pe varfurile crengutelor oferind aspectul de brad nins si are o coroana bogata, extrem de frumoasa, care va schimba complet atmosfera din casa. Ornamentele de cristal sub forma unor fulgi de gheata ies in evidenta prin licarirea sclipiciului de pe varfuri.
 Acest brad va fi iubit atat de adulti cat si de copii si suporta orice combinatie de culori doresti pentru decoratii. 
Ramurile sunt dese si dau coroanei un aspect bogat, creand un fundal stufos pentru globuri, instalatie si beteala. Ba mai mult, constructia sa cu ramurile atasate direct de tulpina, face ca acest brad artificial sa fie extrem de usor de instalat iar ramurile sunt flexibile si pot fi aranjate in ce pozitie doresti.  
Suportul este inclus ceea ce face ca bradul sa poata fi gata de instalat imediat ce il scoti din cutie. Inaltimea totala a bradului, impreuna cu suportul este de 180 cm. Diametrul aproximativ este de 105cm (dar poate diferi cu plus/minus 10cm in functie de modul in care sunt arantaje ramurile). Se poate monta in cca. 20 minute si este practic, ecologic si durabil. 
Fabricat in Uniunea Europeana.


Bradul de Craciun este caracterizat in primul rand prin forma sa originala si unica. Acesta este imbogatit prin prezenta crengilor ninse care imita perfect bradul natural atat prin forma cat si prin culoarea lor, este foarte bogat si se asambleaza foarte usor.
Calitatea materialelor este super premium ceea ce inseamna ca poate fi folosit multi ani la rand aratand perfect de fiecare data. Acesta vine intr-o cutie de carton rezistenta si are inclus suportul.


Brad artificial Craciun, fibra optica, 30 cm, suport ghiveci, destinat utilizarii in interior
Un bradut cu dimensiune mica, usor de asezat pe podea sau pe o masuta, ori pe un pult.
- brad de Craciun cu inaltime de 30 cm;
- bradul are un suport sub forma unui ghiveci de culoare verde inchis;
- decorat cu fibra optica ce lumineaza multicolor;
- prevazut cu functii de schimbarea continua a culorii;
- la baza suportului are prevazut comutator pentru pornire/oprire


Brad artificial de Craciun Lumi LUXURY®, alb, 1.5 m, 400 crengute, include suport metalic
Bradul artificial este de culoare alb, cu aspect natural si are o inaltime de 1,50 m. Cu accesoriile potrivite si putina rabdare la impodobit, veti avea cel mai frumos brad de Craciun, plin de magie si poveste.
Daca unii opteaza pentru un brad natural care raspandeste in casa mirosul sau specific, altii isi doresc un brad care sa ramana la fel de frumos un timp indelungat. Din acest motiv, alegerea unui brad artificial asigura un aspect impecabil pana in ultima zi, fara ace de brad cazute pe podea sau crengi lasate. In plus, bradul artificial isi pastreaza forma si culoarea pe toata durata sarbatorilor de iarna, fiind o investitie buna pe termen lung.


Brad artificial de Craciun, vidaXL, Verde, 180 cm, iluminare LED
Fabricat din material din fibra de sticla moderna, acest brad artificial de Craciun arata foarte realist.
Datorita tehnologiei sale economice cu LED-uri, acest pom de Craciun are un consum foarte redus de energie.
Bradul de Craciun poate fi folosit din nou in fiecare an, ceea ce il face o alegere foarte economica in comparatie cu un pom adevarat.
Poate fi folosit atat in interior, cat si in exterior.
Bradul de Craciun este usor de asamblat deoarece are un sistem simplu de conectare.
Creati o atmosfera unica de Craciun in casa dvs.
! Livrarea include, de asemenea, un suport stabil din otel si o unitate de lumini cu LED.


Brad artificial Slim,180 cm, pe trunchi natural, suport inclus, Ego Interiors
Acest brad reflecta in mod realist frumusetea sa naturala. Aspectul natural al bradului prezentat te face sa te simti ca si cum arborele ar fi fost adus direct din padurea verde, parfumata.
Bradul de Craciun este caracterizat in primul rand prin forma sa originala si unica iar acolo unde este necesar economie de spatiu va fi excelent insa spiritul Craciunului va fi simtit de toti cei prezenti.
Bradutul are un suport din brad natural care se livreaza impreuna cu materialul din Iuta pentru a crea un decor de poveste.


Brad Impodobit 1.8M + 24 globuri + 1 Instalatie 100 LED
- Brad artificial 1.80M, 550 ramuri, diametru baza 100 cm
- Suport metalic rezistent prevazut cu suruburi de fixare
- Instalatie 100 LED cu multiple jocuri de lumini, conectare la priza
- 12 globuri cu diametrul de 6 cm si 12 globuri cu diametrul de 4cm, prevazute cu snurulet pentru agatare.

Oferta de brazi artficiali vine de la eMAG - unde sunt afiliat!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta

Comentarii