Oglinzi cosmetice cu lumina si lupa - CADOU pentru ea si el

 Cele mai utile oglinzi cosmetice - trebuie sa aiba lumini si sa mareasca imaginea

Zilele acestea cautam oglinzi cosmetice cu lumina si lupa - deoarece in fiecare dimineata, cand ma machiez, alerg cu oglinda de mana prin casa,cautand lumina cea mai potrivita - si asa am ajuns sa dau un search prin magazine dupa o oglinda care sa imi aduca lumina si sa mareasca suficient incat sa pot crea un machiaj reusit.

Iata ce am selectat, acestea fiind din colectia eMAG - unde sunt afiliat:

Oglinda de machiaj cu LED, Marire 2X / 3X / 10X, Ecran tactil, Rotatie 360 °, Negru

Oglinda cu sistem de iluminare vine cu o oglinda rotunda cu sistem de marire 10X. Oglinda de machiaj vine cu o oglinda cu zoom de 10x pentru machiaj detaliat, cum ar fi sprancenele si fardul de pleoape. Puteti sa o lipiti pe oglinda in timp ce o utilizati. Oglinda de marire 2X si 3x sunt pe partea stanga si poate fi utilizata pentru ingrijirea zilnica a pielii. Oglinda 1X se afla in mijlocul oglinzii.
Oglinda naturala pentru machiaj cu lumina LED
Oglinda este iluminata de 21 de leduri, ofera lumina naturala si va permite sa va machiati in zonele intunecate. Puteti estompa sau lumina oglinda atingand butonul de pe oglinda.
Rotatie de 180 grade
Oglinda cosmetica permite rotatia la 180 de grade inainte si inapoi, astfel incat sa puteti regla la unghiul de vizualizare pentru a satisface preferintele dumneavoastra. Oglinda tripla cu baza detasabila, o poti duce oriunde va doriti.
Alimentare dubla
Oglinda de machiaj este alimentata de un cablu USB inclus, fie de 4 baterii AAA (nu sunt incluse). Dimensiunea oglinzii este de 14L * 9.4H cand o desfasurati.
Cadou pentru femei 
Aceasta oglinda de machiaj cu lumini si sistem de marire va fi un cadou potrivit pentru mama, fiica, prietena si sotia cu ocazia Craciunului, Zilei Recunostintei, ziua de nastere.
Pachetul contine - VEZI MAI MULT!


Lampa circulara Led, Functie Touchscreen, Design Compact (oglinda de buzunar, potrivita pentru utilizare zilnica), High Quality, Make-up Easily, Cablu de reincarcare inclus, Roz
O oglinda pliabila si eleganta cu LED este un element care nu poate lipsi dintr-o geanta de mana! Contine doua oglinzi - una clasica si cealalta care mareste de pana la 2 ori. Veti vedea chiar si cele mai mici imperfectiuni ale machiajului sau ale parului pe care le puteti coafura cu precizie. Oglinda este alimentata prin cablul USB inclus, pe care trebuie doar sa il conectati la un laptop sau la un adaptor de priza.
      Oglinda cosmetica cu iluminare LED poate fi utilizata chiar si pe intuneric.
      Oglinda are un acumulator intern de 400mAH. Are o durata mare de functionare, iar in cazul in care se descarca poate fi incarcata cu ajutorul cablului tip C, inclus in pachet.
      Functiile SMART sunt gandite sa fie utile si un adevarat ajutor atunci cand vrei sa te machiezi, sa retusezi sau sa faci poze.


Oglinda mareste pe o parte de 10 ori mai mult decat o oglinda obisnuita, ceea ce permite un machiaj foarte precis. Se poate folosi acasa cat si pe drum, deoarece este usor de transportat.
Caracteristici generale:
15 x LED;
Oglinda este perfecta pentru machiajul si tratementele faciale facute acasa sau in calatorie;
Iluminare circulara cu LED-uri pentru gat si fata;
Marire de 10 ori mai mare;
Ajustarea unghiului de inclinare;
Pliabila; 
Functioneaza cu 4 baterii AA;
Buton On/Off;


Oglinda de inalta calitate de 20 cm cu un ventilator care te raceste in timp ce pregatesti si ajuta machiajul sa ramana neschimbat.
Are un inel cu led pentru iluminare echilibrata si moale.
Compartiment incorporat pentru articole mici, oglinda detasabila (ventuze) cu marire x5, taste tactile si inclinare a capului reglabila.
Este usor si compact , functioneaza cu USB sau 4 baterii AA (nu sunt incluse).
Cablu USB inclus.
Lupa pentru marire 5x
Diametru x Inaltime 20 x 33.5 cm
functie de touch, 2 optiuni, pentru aprinderea luminii si pentru aprinderea ventilatorului 
Intensitatea luminii se alege apasand functia touch de mai multe ori pana la intensitatea dorita
Cap de inclinare reglabil 180° pentru a va oferi unghiul perfect

Daca produsele de mai sus v-au placut, mai multe puteti VEDEA AICI!

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta!

Comentarii