Gifts for kids - INCALTAMINTE pentru COPII

CADOURI UTILE PENTRU COPII

Stiati ca "Ziua copilului" a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului? După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua copilului”. 

Prin urmare, dupa Sarbatorile de Paste, cu multe cadouri, avem un nou prilej de a face cadouri - ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE, e un motiv de mare bucurie si veselie pentru copii, si, printre toate cadourile formate din jucarii si dulciuri, cu siguranta copiii apreciaza si cadourile practice cum ar fi niste incaltari sport sau sandalute dragute!

Putem spune ca e vara, practic, asa ca puteti sa aruncati o privire pe oferta cu incaltamintea de vara pentru copii de la ePantofi - oferta vine cu reduceri de ZIUA COPILULUI - va invit sa VEDETI OFERTA LA INCALTAMINTEA PENTRU COPII!

Am ales cateva modele de incaltaminte pentru copilasi, pe care vi le prezint mai jos:

Incaltaminte sport pentru copii, realizati cu Tehnologia Clarks Unstructured - este o adevărată inovație - spuma ușoară EVA în talpă și pielea naturală pe partea superioară garantează lejeritate, flexibilitate, rezistență și o bună ventilație.

Sneakers SKECHERS
Talpă de amortizare
Datorită amestecului de poliuretan termoplastic din talpă, încălțămintea este flexibilă și suplă, dar rezistentă la abraziune și crăpare.
Atunci când alegi pantofii de zi cu zi pentru copilul tău, concentrează-te asupra tălpii, care ar trebui să protejeze în mod adecvat piciorul și să fie de înaltă calitate.
Talpa: Material de înaltă calitate.
Tehnologie: Air-Cooled, Memory Foam

Aceste sandalute pentru copii sunt foarte, foarte frumoase!
Sandalele au barete practice cu velcro pentru o ajustare ușoară și pentru a menține picioarele la locul lor. 
Partea superioară este realizată din imitație de piele estetică, care va încânta cu siguranță multe fete. Este greu de găsit un model mai frumos și mai practic pentru vară!

VEZI DETALII pentru SANDALE GEOX!

Sneakers GUESS
Talpa pantofilor este confecționată din piele naturală, caracterizată de o calitate înaltă și de un finisaj solid. Acest material nobil îi va oferi copilului tău o amortizare adecvată.
Acești pantofi au un interior căptușit, care nu numai că protejează picioarele copilului de abraziune, dar oferă și un strat de termoreglare.

Bascheți CONVERSE
Interior: material textil
Stratul suplimentar de material interior din pantofii de mai sus este o modalitate eficientă de a proteja picioarele copilului tău de frig.
Acest model de pantofi se leagă în mod practic și la modă cu șireturi robuste, care garantează o potrivire perfectă a pantofului la picioare.

Pantofi adidas
Pentru jocurile nebunești de pe terenul de joacă, protejează-ți copilul cu pantofi care au o talpă din material textil, care are proprietăți flexibile și care se va potrivi perfect piciorului său.
Modelul de pantofi pentru copii cu șireturi este o alegere stilată și practică pentru fiecare fată. Copilul tău se va simți sigur și la modă în acești pantofi!
Disponibili pe mai multe culori!


Pantofi NIKE
Talpa pantofilor din plastic de înaltă calitate este extrem de durabilă și solidă. În plus, este rezistentă la condițiile meteorologice nefavorabile.
Pantofii confecționați din imitație de piele flexibilă nu limitează mișcările naturale ale picioarelor. Este greu de găsit un model mai confortabil pentru un băiețel!

Sandale PRIMIGI
Tehnologia Clarks Unstructured este o adevărată inovație - spuma ușoară EVA în talpă și pielea naturală pe partea superioară garantează lejeritate, flexibilitate, rezistență și o bună ventilație.
Sandalele comode și ușoare sunt o necesitate pentru ieșirile de vacanță. Oferă-i copilului tău pantofi, dotați cu o talpă de plastic de înaltă calitate pentru a asigura stabilitate și confort.
Disponibile pe mai multe culori!

Sneakers DEEZEE

Pentru jocurile nebunești de pe terenul de joacă, protejează-ți copilul cu pantofi care au o talpă din material textil, care are proprietăți flexibile și care se va potrivi perfect piciorului său.
Acești pantofi au un interior căptușit suplimentar, care nu numai că protejează picioarele copilului de abraziune, dar oferă și un strat de termoreglare.
Partea superioară moale și ușoară este responsabilă pentru confortul excepțional al acestor pantofi. Este modelul ideal pentru școală sau pentru jocuri distractive în curte.
VEZI DETALII pentru SNEAKERS DEEZEE!

Articol realizat ca afiliat ePantofi!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta!

Comentarii