Set mobilier de grădină cu perne, 10 piese, maro, poliratan

Set de mobilier de grădină la modă, ratan PE, cadru din oțel vopsit electrostatic, plastic, sticlă, material textil

Un set de mobilier de gradina foarte frumos si foarte util, incapator si deosebit de confortabil!


Cadru robust: Această canapea pentru terasă are un cadru robust din oțel vopsit electrostatic și picioare din plastic cromate, care sunt foarte durabile.
Material premium: Canapeaua de grădină este proiectată cu ratan PE impermeabil, fiind ușor de curățat, rezistentă la uzură și potrivită pentru utilizarea zilnică în aer liber.
Design modular: Designul modular face posibilă plasarea setului în orice aranjament sau combinarea acestora cu alte segmente modulare pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.
Perne confortabile: Pernele gros căptușite și detașabile oferă un confort optim pentru șezut în aer liber.
Culoare: Maro
Culoare pernă: Crem
Material: Ratan PE, cadru din oțel vopsit electrostatic, plastic, sticlă
Material saltea/pernă: Material textil (100% poliester)
Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu îl folosiți.
Dacă produsul este depozitat în aer liber, se recomandă să îl protejați cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

Articol realizat ca afiliat CASA PRACTICA!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta!

Comentarii