Husa de scaun pentru masaj Shiatsu Medisana

Husa de scaun pentru masaj Shiatsu Medisana MC 825 88939, 4 zone de masaj, Functie de incalzire, Infrarosu, Telecomanda, 3 trepte de masaj, 40W, Negru/Gri

Daca te doare spatele, aceasta husa pentru masaj Shiatsu Medisana cu incalzire ar putea fi de ajutor, deoarece iti maseaza is relaxeaza muschii si nervii incordati.

Iata cum actioneaza:

Husa de scaun pentru masaj Shiatsu Medisana este foarte utila in tratamentul intensiv si foarte eficient pentru intregul spate, de altfel este deosebit de delicat in ceea ce priveste protectia coloanei vertebrale si a soldului. 
Husa de scaun MC 825 este prevazuta suplimentar cu o perna de aer conceputa special pentru un plus de relaxare. Aceasta va ofera in plus un masaj delicat si eficient pentru talie si coapse.
Exista 3 nivele de intensitate de masaj. In plus, alternativ, se poate alege masaj cu vibratii, masaj cu lumina rosie sau, chiar si functie de incalzire pentru momentele mai friguroase.
Unde actioneaza? Gat, Spate, Talie, Coapse

Ce functii are? Caldura, Vibratii, Lumina infrarosie

VEZI TOATE DETALIILE / CUMPARA Husa de scaun pentru masaj Shiatsu Medisana!

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta!

Comentarii