Cadouri care LEVITEAZA!

 Cadouri pentru ea, pentru el, pentru copii

Cadourile de mai jos sunt niste gadgeturi deosebite, care prind atat la adulti cat si la copii -  sunt spectaculoase!

Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

Este pur si simplu fascinant, o inventie care te cucereste.
Creaza un efect vizual unic. 
Are un finisaj alb-negru curat, armonizat cu LED-uri colorate. Rezultatul este un obiect decorativ viu, dinamic si spectaculos. 
Va deveni instant gadgetul tau favorit.
In spatele magiei sta o tehnologie avansata de levitatie magnetica ce permite globului sa stea suspendat in aer si sa se roteasca singur. Aceste proprietati il fac sa fie un accesoriu unic de birou, o bijuterie hi-tech care foreaza curiozitatea copiilor. Glob led pentru copii si adulti. - VEZI OFERTA pentru Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape!


Rama foto magnetica levitanta

Rama foto cu LED reprezinta un cadou de suflet, potrivit atat pentru cei mici, cat si pentru adulti.
Aceasta este un element de decor deosebit dar si o modalitate prin care fiecare se bucura sa aseze pe noptiera lui o amintire nepretuita. Design-ul unic ii farmeca pe cei mici care sunt nerabdatori sa isi personalizeze camera, dar atrage si atentia parintilor pasionati de decoratiuni inedite.
Culorile sale simple ofera o nota de eleganta incaperii in care este asezata.
Fotografia din aceasta rama este animata de luminile LED care adauga un strop de magie.
Rotatia continua impresioneaza la randul ei, facand din rama plutitoare un element de decor original care iese cu siguranta in evidenta in orice incapere. Aceasta poate fi asezata in camera copilului pentru a ii contura personalitatea ori poate fi expusa in living sau birou. 
Odata cu trecerea timpului, amintirile sunt singurele care ne raman. - VEZI OFERTA pentru Rama foto magnetica levitanta!


Proiector laser Twilight

Proiectorul laser Twilight are un difuzor Bluetooth incorporat, iar acesta face posibila redarea melodiilor tale preferate in timp ce te delectezi cu proiectiile care iti inunda peretii. 
Are mai multe moduri de redare pentru experiente multiple si iti transforma camera instant. 
Fie ca ai venit acasa dupa o zi stresanta la birou, fie ca vrei sa pleci in lumea viselor cu jumatatea ta sau pur si simplu sa te retragi pentru a-ti regasi linistea si gandurile, acest proiector e tot ce ai nevoie.  - VEZI OFERTA pentru Proiector laser Twilight!

Produse vandute de MINDBLOWER - unde sunt afiliat!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta!

Comentarii