CADOU pentru copii: Tonicul Junior - cu miere, laptisor de matca si altele

 Tonic junior - supliment 100% natural

Ce este Tonicul Junior?

Tonicul junior este un cocktail natural de vitamine și minerale, un supliment alimentar 100% natural, special creat pentru a răspunde nevoilor copiilor. Fiolele de Tonic junior sunt un mix optim de lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, un deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate pentru dezvoltarea adecvată a organismului lor aflat în creștere. În plus, fiolele Tonicului junior sunt ușor de transportat, nu sunt casante, iar ușurința de utilizare transformă administrarea acestora într-un adevărat moment plăcut al zilei pentru cei mici.

Beneficiile tonicului junior:

Întărește sistemul imunitar al copiilor
Protejează organismul de viroze și infecții
Îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale
Crește nivelul de vitalitate al organismului
Stimulează dezvoltarea neuropsihică a copiilor
VEZI Compoziția tonicului junior!

Deoarece Tonicul Junior contine laptisor de matca, miere cruda, propolis, polen, toate au beneficii multiple pentru sanatate.

Lăptișorul de matcă pur este un produs natural, secretat de albinele lucrătoare tinere. 

Mierea crudă, nefiltrată și nepasteurizată are multiple beneficii pentru sănătate datorită compoziției sale bogate în nutrienți și substanțe bioactive.

Propolisul este o substanță naturală produsă de albine, Acesta este compus în principal din rășini vegetale, ceară de albine, polen și substanțe bioactive. 

Polenul de albine este un produs natural produs de către albine și are multiple beneficii pentru sănătate datorită conținutului său bogat în nutrienți și substanțe bioactive. 

Aceste proudse ale albinelor au extrem de multe beneficii pentru sanatate, insa toate trebuie consumate cu moderatie si cu atentie, in caz ca se produc alergii sau alte efecte adverse.

Iata, mai jos, cateva dintre beneficiile aduse de produsele de la albine:

Nutriție și vitamine: conțin o varietate de nutrienți esențiali, cum ar fi proteinele, carbohidrații, lipidele, vitaminele (inclusiv vitamina B complexă, vitamina C și vitamina E) și minerale (precum calciu, fier, zinc și magneziu). Aceste substanțe nutritive pot susține sănătatea generală și pot contribui la funcționarea optimă a organismului.

Susținerea sistemului imunitar: conțin substanțe cu potențial imunomodulator, cum ar fi flavonoidele și compușii fenolici. Aceste substanțe stimuleaza producția de anticorpi și sporesc activitatea celulelor imune,  ajuta la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor și bolilor, 

Proprietăți antioxidante: conțin antioxidanți naturali puternici, cum ar fi flavonoidele și vitamina C. Aceste substanțe pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din organism, prevenind stresul oxidativ și protejând celulele împotriva daunelor oxidative.

Energie și vitalitate: Consumul de lăptișor de matcă pur poate contribui la creșterea nivelului de energie și la îmbunătățirea stării generale de vitalitate. Acest lucru se datorează conținutului său de nutrienți esențiali și de compuși bioactivi care susțin metabolismul și funcționarea celulară.

Proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și antimicrobiene: conțin compuși bioactivi, antibacterieni și antimicrobieni, cum ar fi peroxidul de hidrogen, acidul formic și flavonoidele. Aceste substanțe pot ajuta la combaterea bacteriilor și a altor agenți patogeni, având potențialul de a sprijini sistemul imunitar și de a proteja organismul împotriva infecțiilor.

Stimularea funcției cognitive: Lăptișorul de matcă pur conține substanțe care au fost asociate cu îmbunătățirea funcției cognitive și cu protejarea sănătății creierului. Unele cercetări sugerează că acesta ar putea avea efecte benefice în îmbunătățirea memoriei, concentrării și clarității mentale.

Cicatrizare și regenerare:  Propolisul are capacități de regenerare și cicatrizare a țesuturilor. Prin aplicarea topică, propolisul poate ajuta la vindecarea rănilor, arsurilor și ulcerelor cutanate, accelerând procesul de vindecare și promovând regenerarea celulară.

Articol realizat ca afiliat APILAND!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta!

Comentarii