CADOU - SANATATEA TA - produse apicole

 Polen, propolis, laptisor de matca - cel mai bun cadou pentru sanatatea ta si a familiei tale

Produse provenite de la albinute pentru stimularea sistemului imunitar al copiilor si al adultilor in sezonul rece, in perioadele de efort fizic si intelectual sporit;

Veti gasi aici:

- produse cu efect antioxidant (protejeaza organismal impotriva agresiunii radicalilor liberi), vitaminizant, mineralizant, tonic;
- sustin memoria;
- protejeaza vederea;
- contribuie la buna functionare a ficatului;
- sustin buna functionare a inimii si a circulatiei sanguine;
- regleaza tranzitul intestinal   

Aceste produse sunt vandute de https://www.apicola.ro/ - unde sunt afiliat!


- protecție hepatică și detoxifiere cu Lăptișorul de matcă, Polen, Armurariu si Turmeric.
    Laptisorul de matca sustine rezistenta organismului; are propeietati de tonifiere; este util in caz de oboseala, sustine vitalitatea si energia; sustine metabolismul si apetitul; sustine circulatia sangelui; contribuie la functionarea normala a glandelor endocrine; poate proteja celulelel de actiunea radicalilor liberi;  contribuie la mentinerea sanatatii pielii.
    Lăptișorul de matcă este hrana reginei stupului (matca). Longevitatea extraordinară a reginei, funcţia sa de procreare în stup, care asigură perpetuarea intregii colonii și dimensiunile mult mai mari decât ale unei albine lucrătoare sunt consecințele acestei hrane speciale, de cea mai bună calitate.
     Laptisorul de matcă conține o gamă largă de substanțe nutritive: vitamine, minerale, aminoacizi esențiali, acetilcolină și Acid 10-HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic).
     Polenul este bogat în proteine, vitamine, minerale și fibre. Substanțele conținute au efecte revigorante, susținând energia și vitalitatea. Susține imunitatea. De asemenea, polenul susține bună-starea gastrointestinală, apetitul, buna funcționare a inimii, sănătatea vaselor de sânge și un nivel echilibrat de lipide; contribuie la confortul în timpul menopauzei.
    Armurariul susține sănătatea ficatului, contribuie la protecția ficatului și potențialul de detoxifiere a acestuia. Ajută la menținerea funcției hepatice și susține digestia și purificarea organismului; este util în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare.
    Turmericul ajută la menținerea sănătății ficatului și are proprietăți antioxidante semnificative. Este util in cazul acumulării grăsimilor și contribuie la destocarea lor de la nivelul ficatului. Susține apetitul și sistemul imunitar.


Beneficii
Intern:

Are actiune antimicrobiană (bacteriostatică și bactericidă asupra bacteriilor Gram-positiv si Gram negativ),
Stimuleaza sistemul imunitar (in cazul racelilor si gripelor),
Are actiune antivirala,
Are actiune antiinflamatoare,
Protejeaza caile respiratorii (in cazul  virozelor respiratorii, faringite, laringite, traheite, amigdalite, bronșite, sinuzite)
Are rol antioxidant.
Extern:
Are actiune cicatrizanta asupra ranilor,
Are actiune antimicrobiana in cazul afectiunilor cutanate.

VEZI MAI MULTE DETALII pentru TINCTURA DE PROPOLIS PURIFICAT 95% SPRAY - CUMPARA AICI!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta!

Comentarii