Carti de cunoastere pentru copii

 Copiii se dezvolta asa cum îi formezi

Copiii sunt extrem de curiosi si dornici sa stie tot! Asa ca, ce ziceti de un cadou excelent pentru formarea mintii unui copil - CARTEA!

Cititul dezvolta cu totul altfel creierul unui om fata de orice alt mijloc de invatare - produce o ordonare a mintii si gandirii, o structurare pozitiva a gandirii.

Eu am selectat doar cateva carti din COLECTIA ELEFANT - DISPONIBILA AICI!

Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza 

In acest minunat dictionar ilustrat vei gasi peste 1000 de cuvinte in limba engleza, din vocabularul de zi cu zi, grupate pe teme dintre cele mai uzuale. Cuvintele sunt insotite de traducerea lor in limba romana si ilustrate prin imagini haioase si detaliate.
Vei putea invata si exersa mai usor o multime de cuvinte noi.

Cartea contine peste 50 de clapete, dedesubtul carora se afla informatii despre functionarea corpului omenesc. Copiii vor descoperi, de pilda, cum se transforma mancarea in energie, cum cresc bebelusii sau ce rol au organele interne.

        Omul nu este singura fiinta in stare sa-si foloseasca abilitatile pentru a crea un spatiu care sa-i permita sa se adaposteasca, sa se inmulteasca sau sa traiasca; si alti membri ai regnului animal inalta constructii, uneori mai mari si mai complexe, servindu-se in acest scop de o serie de abilitati remarcabile si, cateodata, de o forta extraordinara.
        Animalele capabile sa construiasca pot fi de diferite dimensiuni si forme, locuind in habitate din cele mai diverse din intreaga lume. Sunt creaturi foarte pricepute: mesteca, tes, sapa, fac tuneluri, decoreaza si proiecteaza. Unele chiar isi fabrica propriile materiale de constructie.
        Aceasta carte este o calatorie pasionata printre diferite specii de animale, pentru a descoperi cu traiesc si cum isi modifica habitatul pentru a profita la maximum de mediul inconjurator.

        Copiii pun o sumedenie de intrebari – stim deja asta. Incep de la varsta de ce-urilor si avem senzatia ca nu vor mai termina niciodata. De cele mai multe ori, nici nu prea stim cum sa le raspundem. Iata insa ca acum avem ajutoare: colectia Explica-mi este cel mai potrivit „savant” in aceasta incercare la care suntem supusi.
        Fie ca trebuie sa ii lamurim „de ce trebuie sa spuna buna ziua” sau „de ce nu ne cad stelele in cap” sau „de ce miroase atat de urat cand merg la baie” sau „de ce isi schimba un cameleon culoarea”, colectia Explica-mi ne va ajuta si,
mai mult, ii va fermeca pe cei mici prin imaginile si povestile pe care le spune.
        Copiii inteligenti sunt curiosi, iar copiii curiosi merita sa li se daruiasca volumele din colectia Explica-mi.
VEZI OFERTA PENTRU Explica-mi… De ce trebuie sa spun intotdeauna buna ziua. Si multe intrebari despre politete. Larousse

Vi se pare ca nu intelegeti nimic din economie, politica, religie, literatura, arta, din marile principii ale stiintei sau filosofiei, ori din tainele lingvisticii? Cartea de fata este pentru voi. Dimpotriva, sunteti pasionati de una dintre aceste discipline si doriti sa ii treceti in revista fundamentele? Atunci cartea de fata este tot pentru voi! Ofera tuturor, tineri sau varstnici, novici sau experti, intr-o maniera cat mai simpla si mai clara, instrumentele pentru a intelege zece domenii fundamentale de cultura generala si, odata cu acestea, lumea inconjuratoare!
VEZI OFERRTA PENTRU FRANCOIS REYNAERT, VINCENT BROCVIELLE Le petit Larousse. Cultura generala - Francois Reynaert, Vincent Brocvielle

        O masina, un aspirator, un joc video vin cu instructiuni de folosire.
        Noi... nu. Asa ca iata solutia - manualul tau personal de instructiuni, care nu ar trebui sa-i lipseasca nimanui.
        Ce ne spune ca ne e foame? De ce simtim o gheara in stomac cand suntem nervosi? De ce functioneaza prost trupul nostru, dandu-ne indigestii, dureri de cap sau alergii? Cu ilustratii clare, usor de inteles, si cu informatiii fascinante.
        TOTUL DESPRE CORPUL UMAN explica tot ce trebuie sa stim despre procesele care ne tin in viata si ne fac fiintele cele mai evoluate de pe Pamant.
VEZI DETALII PENTRU Totul despre corpul uman explicat in imagini

ALEGE CARTI DE CUNOASTERE PENTRU COPII!

Pentru diverse lucruri frumoase, bune pentru tine sau de facut cadou, va invit pe pagina de facebook dedicata - PlecInVacanta!

Comentarii